Od prve do poslednje stranice, opčiniće vas duhovita priča Lift zvani želja i uveriti da srećan kraj zaista postoji. Kada se prvi put sretnu u liftu, dva potpuna stranca ni ne slute da će jedan lažni sastanak dovesti do neponovljive ljubavne priče. Ovim romanom, autorka Džasmin Gilori nominovana je za dve nagrade Goodreads Choice Award for Romance (2018) Audie Award for Romance (2019). Lift zvani želja proglašen je bestselerom Njujork tajmsa i Ju-Es-Ej tudeja.

Glavna junakinja Aleksa Monro nije devojka koja bi tek tako prihvatila da ode na venčanje sa dečkom kojeg je tek upoznala. Međutim, postoji nešto u Druu Nikolsu čemu je nemoguće odoleti. Njegova bivša se udaje, on je pozvan na venčanje, ali nema sa kim da ide. Sve dok zbog nestanka struje – ili je to možda bila sudbina? – ne ostane zaglavljen u liftu sa Aleksom, savršenim kandidatom za lažnu devojku. Nakon ludog i nezaboravnog provoda, Dru mora da se vrati na posao u Los Anđeles, a Aleksa svojim obavezama šefice kabineta gradonačelnika u Berkliju. Samo što ne mogu da prestanu da misle jedno o drugom… Dva stroga profesionalca naći će se u vezi na daljinu, koja preti da postane promašaj veka – ako ne priznaju sebi šta zaista žele.

Povezana vest:  Velikićev „Danteov trg" ponovo pred čitaocima

Autorka ljubavne priče koja je osvojila srca čitalaca širom sveta, Džasmin Gilori diplomirala je na Velsli koledžu i Pravnom fakultetu Univerziteta u Stanfordu. Rodom je iz Zaliva i živi u Ouklandu, Kalifornija. U dnevnoj sobi čuva brdo knjiga, recepata za kolače za razne prilike i ima više od pedeset ruževa za usne. Njen debitanski roman Lift zvani želja koji krasi svetske bestseler liste možete pronaći u svim Vulkan knjižarama kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

Povezana vest:  Otvorena izložba studentskih radova “Pokretni inkluzivni muzej”