Sajam knjiga u Novom Sadu ove godine održava se od 3. do 9. marta. Posetioci će moći da obilaze štandove u potrazi za željenim knjigama od 10 do 19 sati (u petak i subotu do 20 sati). Izdavačka kuća „Evro Book” će se, kao i uvek, svojim čitaocima predstaviti u najboljem izdanju – najboljim izdanjima.
Kao što ste već navikli, računajte na specijalno sajamsko sniženje. Skala popusta će se kretati od 30 do 70 odsto!
Na Sajmu knjiga u Novom Sadu predstavićemo vam nekoliko novih izdanja, između ostalog i četvrtu ilustrovanu knjigu o dečaku čarobnjaku – „Hari Poter i Vatreni pehar”, a naravno tu su i drugi popularni naslovi:
– „Tajni život velikih slikara i vajara” – ovo je treća knjiga iz serijala, dok su prve dve već svima dobro poznate: „Tajni život velikih pisaca” i „Tajni život velikih reditelja”
– „Biografika: Leonardo”, nova knjiga pisana u formi infografike
– „Krvava pomorandža”, psiho-triler
– „Nemačka kuća”, istorijski roman
– „Naći ću te”
– „Poznata tama”
– „Stojednogodišnjak koji je mislio da previše misli”
– „Tražim srodnu dušu”, ljubavni roman
– „Bračna proba”…
Predstavićemo vam i knjige vaših omiljenih domaćih pisaca. Ako niste pročitali, preporučujemo najnovije naslove:
– „Biblioteka porodice Gradinovački ”, S. M. Veljković
– „Stariji”, Ljiljana Šarac
– „Doktor”, Saša Edi Đorđević
– „U službi krune”, Dušan Babac.

Povezana vest:  DANI SAVAMALE U MIKSER HOUSEU

Najmlađe čitaoce obradovaćemo novim pustolovinama miša novinara Džeronima Stiltona i njegove sestre Tee Stilton, slikovnicama o Čudesnoj ženi, superjunacima, Pepi prasetu, Trolovima, Nodiju, Štrumpfovima… Nešto novo i uzbudljivo donose „Velika knjiga istraživača” i „Nevolje na farmi” sa aplikacijama za proširenu stvarnost. Potražite knjige: „Dnevnik jednog štrebera”, obe knjižice o zombi devojčici Mortini („Mortina – da pukneš od smeha” i „Mortina i dosadni rođak”), „Kralj žabac”, ali i druge knjige iz edicija „Zaboravljene priče” i „Čudesan svet bajki”.
S ponosom ističemo da je Ministarstvo kulture i informisanja podržalo objavljivanje knjige „Mama”, belgijske autorke Elen Delforž, kao doprinos borbi protiv nasilja nad ženama. Pored divnih lirskih priča u knjizi ćete naći neverovatne ilustracije majki iz svih delova sveta.
Radujemo se još jednom čitalačkom druženju od ponedeljka 3. marta! Dođite da uživamo okruženi knjigama!

Povezana vest:  Promocija romana Deca zla Miodraga Majića u Kovinu

Vidimo se!
#EvroBookSajamKnjigaNoviSad2020