Pažljivo odabrana edicija Pametna beba sadrži knjige koje podstiču razvoj govora, kreativnosti, senzornih i motoričkih sposobnosti, sticanje opštih znanja i usvajanje novih reči. Bilo da su u obliku torbice, sa prozorčićima, klizačima ili klasičnog dizajna, mališani će u njima uživati i zavoleti knjigu i čitanje.

Zavirite u zanimljive stranice knjige Zdravo, dugo! i upoznajte najrazličitije boje. Da biste saznali gde se kriju mladunci, dovoljno je samo da podignete prozorčiće knjige Mama kuca i njena beba. Kad upoznate različite vrste životinja, pronađite skrivene klizače u knjizi Muu-muu! Hu-hu! i otkrijte kako se one oglašavaju. Četvrti naslov iz edicije, Mekani tigrić i njegovi drugari, sadrži divne ilustracije životinja. Različite teksture na svakoj stranici dodatno će dočarati životinjski svet, a mališani će moći svoje nove ljubimce i da dodirnu!

Povezana vest:  Novi roman autora bestselera "Račun" Jonasa Karlsona - "Cirkus" od 8. aprila u prodaji

Sve četiri knjige su edukativnog karaktera. Lepe ilustracije pomoći će deci da se na kreativan način upoznaju sa svetom oko nas i lako nauče nove reči i pojmove. Ovu čarobnu ediciju potražite u obližnjim Vulkan knjižarama ili na sajtu Vulkančića.