Ovih dana potrebno nam je više lepih vesti, a za jednu takvu pobrinula se Laguna. Na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs počela je akcija koja vam omogućava da kupite 3 sjajna naslova po ceni od 999 dinara.

Akcija „3 knjige za 999 dinara“ počinje u subotu 28. marta i trajaće sve do 11. aprila 2020.

Kada pogledate spisak, shvatićete da izbor nije lak. Preko 170 naslova domaće i svetske književnosti, knjige nobelovaca Svetlane Aleksijevič, Česlava Miloša i Herte Miler, zatim sjajna knjiga „Voli bez zadrške“ Fejta Lindaua koja će vam pomoći da unapredite partnerske odnose, „Zadah tela“ Živojina Pavlovića, roman „Ubisvet“ Siniše Soćanina sa kojim se našao u širem izboru za Ninovu nagradu, ili izuzetna knjiga Kolsona Vajtheda „Podzemna železnica“.

Povezana vest:  3. decembar, Velika dvorana Sava Centra, Najveća balerina sveta SVETLANA ZAHAROVA

U okviru akcije „3 knjige za 999 dinara“ možete potražiti novu knjgu Ljubice Arsić „Četiri kiše“ i „Bukirano“ Nebojše Jojića, koji će vas povesti na egzotična virtuelna putovanja.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati ovde https://www.laguna.rs/ak36_akcija_3_za_999_laguna.html

Akcija „3 knjige za 999 dinara“ ne može se kombinovati sa drugim akcijama. Za naslove na ovoj akciji ne važe članski i količinski popust. Kupovinom knjiga na ovoj akciji ne postajete član Laguninog kluba čitalaca.

Povezana vest:  Nagrada Meša Selimović: Objavljene selektorske nominacije za najbolji roman u 2014. godini

Cena poštarine za sve porudžbine iz Srbije plaćene karticom iznosi 100 dinara, dok za porudžbine koje se plaćaju pouzećem iznosi 150 dinara. Za sve porudžbine u vrednosti iznad 2.000 dinara poštarina je besplatna. Cena dostave za sve porudžbine iz inostranstva je 1900 dinara.