Banca Intesa, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, izavačkom kućom Laguna, osmislila je jedinstveni koncept online druženja sa uglednim domaćim piscima pod nazivom „Čajanka četvrtkom u 17h“, kako bi u novonastaloj situaciji boravak kod kuće za građane učinila što prijatnijim i zanimljivijim.

U okviru „Čajanke četvrtkom u 17h”, brojni pratioci Banca Intesa profila na društvenim mrežama su tokom prethodne dve nedelje imali priliku da uživaju u najinteresantnijim delovima romana „Ono sve što znaš o meni“ i „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, koje su samo za njih čitali naši poznati pisci Mirjana Bobić Mojsilović i Branko Rosić.

Povezana vest:  Roman o životu ubice Lava Trockog - "Čovek koji je voleo pse" Leonarda Padure

Uz poziv #ostanikodkuće, pripremite šolju svog omiljenog napitka, udobno se smestite u svojim domovima i uživajte svakog četvrtka od 17h na Facebook, Instagram i Linkedln profilima Banca Intesa uz vaše najdraže pisce: Jelenu Bačić Alimpić, Neleta Karajlića i Vanju Bulića koji će Vam čitati u zakazanom terminu.

„Čajanka četvrtkom u 17h” je online verzija „Vreme je za knjigu“, jedne u nizu inicijativa koje Banca Intesa sprovodi u okviru projekta „It’s time for sharing time“ svoje matične grupe Intesa Sanpaolo. Projekat ima za cilj da kroz različite događaje i sadržaje klijentima dodatno približi svoje ekspoziture, a u uslovima vanrednog stanja u zemlji je prilagođen potrebama građana.

Povezana vest:  Jugoslovenski pozorišni festival u Užicu od 8. novembra