LogoDOB-a ColorZavršeni radovi na rekonstrukciji DOB-a

 

U celosti vam prenosimo saopštenje Kulturnog centra Dom omladine Beograda povodom završetka treće faze njegove rekonstrukcije:

 

Dom omladine Beograda obaveštava svoju publiku i javnost da su radovi u okviru treće, najobimnije faze rekonstrukcije ovog kulturnog centra završeni u predviđenom roku. Ovu fazu rekonstrukcije, koja je započeta u januaru tekuće godine i koja je obuhvatila sanaciju i adaptaciju Velike sale, Kluba i holova ove ustanove, finansirala je Gradska uprava grada Beograda. Putem javne nabavke, koju je sprovela Agencije za investicije, za izvođača radova izabrana je firma PMC inženjering d.o.o. U celosti, u projektu obnove Doma omladine Beograda učestvovali su, kao partneri, Grad Beograd i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Povezana vest:  Zakoračite u čudesan svet čitajući Atlas mitova

 

Trenutno je u toku tehnički prijem zgrade, a otvaranje renoviranih prostorija Doma omladine Beograda očekuje se krajem januara 2011. godine, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

 

Kao i tokom prethodnih faza adaptacije, Dom omladine je nastojao da realizuje većinu svojih programa prilagođavajući se tehničkim uslovima koje su diktirali građevinski i drugi radovi i na taj način pokaže svoju vitalnost.

Povezana vest:  Poslušajte pesmu "Druga Troja", u izvođenju Bore Čorbe, sa soundtracka koji prati novu knjigu Dejana Stojiljkovića "Dukat za Lađara"

 

Zahvaljujemo se svima koji su omogućili i realizovali ovu opsežnu rekonstrukciju prostora Doma omladine Beograda, kao i našoj vernoj publici na razumevanju i strpljenju.

 

Pozdravljamo vas do skorog susreta u novom Domu omladine!