Ljubitelji knjiga serijala Igre gladi („The Hunger Games“) da li ste spremni na povratak jednog od najpopularnijih serijala  koje znamo? Vulkan izdavaštvo objavilo je novu knjigu autorke Suzan Kolins pod nazivom Balada o ptici pevačici i zmiji.

Nova knjiga iz serijala Igre gladi nalazi se u pretprodaji putem sajta www.vulkani.rs. Pripremili smo najvernijim čitaocima specijalan popust od 20%+10% na novu knjigu, koji važi od 29.05. do 31.05.2020. godine.

Povezana vest:  Interaktivne knjige Angry birds od četvrtka u prodaji

Radnja novog romana je smeštena 74 godine pre početka trilogije i prati život 18-godišnjeg Koriolana Snoua pre nego što je postao predsednik i tiranin Panema.

Na jutro žetve počeće desetogodišnjica Igara Gladi. U Kapitolu, osamnaestogodišnji Koriolan Snou priprema se za jedinstvenu priliku da učestvuje kao mentor u Igrama. Nekada moćna porodica Snou doživela je teška vremena, a njihova sudbina zavisi od tanane šanse da Koriolan svojim šarmom, mudrošću i manevrom pomogne učenicama da osvoje Igre. Sve je protiv njega. Dobio je ponižavajući zadatak da predvodi ženski tribut iz Distrikta 12, najniži od najnižih. Njegova sudbina je sada u potpunosti zamršena: svaki izbor koji napravi može da dovede do pobede ili poraza, trijumfa ili pada. U areni će doći do borbe protiv smrti. Van arene, Koriolan počinje da oseća propast svog tributa… I moraće da odabere između lične potrebe da prati pravila i želje da preživi bez obzira na sve. 

Povezana vest:  Izložba Svetkovina autora Jelene Milošević u Velikoj galeriji Doma vojske Srbije od 25. aprila

Nedavno je zvanično objavljeno i da se snima novi nastavak filma Igre gladi.

Vulkan je prethodno objavio naslove ove autorke: Igre gladi, Igre gladi: Sjaj slobode i Igre gladi: Lov na vatru.

BESTSELER USA TODAY #1

BESTSELER NEW YORK TIMES #1

BESTSELER PUBLISHERS WEEKLY #1

AMAZONOVA NAJBOLJA KNJIGA MAJA 2020.

IZBOR UREDNIKA NEW YORK TIMES