Za ljubitelje psiholoških trilera koji podižu adrenalin imamo pravu poslasticu – roman Prelepo loša spisateljice Eni Vord u izdanju Vulkan izdavaštva. Da je ekranizovan, bio bi to, uvereni smo, svetski blokbaster!

Uvek postoje dve strane priče… I dve strane ličnosti.

Eksplozivni triler o posvećenoj ženi, brižnom mužu i šokantnom zločinu. Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, susretom na jednoj zabavi u inostranstvu. On je služio u Britanskoj vojsci, ona je bila u poseti svojoj najboljoj drugarici Džo.

Povezana vest:  Novi roman Milice Vučković u izdanju Booke!

Skoro dve decenije kasnije, Medi i Ijan su u braku i imaju divnog sinčića Čarlija – žive savršenim životom u savršenoj kući u predgrađu. Međutim, nakon tajanstvene nesreće na kampovanju, Medi će ostati veliki ožiljak na licu. Odlazeći na terapiju, postepeno otkriva svoje strahove zbog Ijana, zabrinutost za bezbednost njihovog sina, ali i detalje komplikovane i burne prošlosti sa Džo. Od Balkana do Engleske, od Iraka do Menhetna, i na kraju do porodičnog doma u Kanzasu, šesnaest godina ljubavi i straha, avantura i sumnji, kulminira u jednom danu.

Povezana vest:  REVOLUCIJA U DKSG-u

Roman Prelepo loša idealan je za leto puno uzbuđenja. Triler koji je oduševio čitaoce oba pola može biti vaš već danas, bilo da ga kupite putem sajta www.vulkani.rs, bilo u omiljenoj Vulkan knjižari.