Samo na sajtu www.vulkani.rs možete kupiti Karizijev najnoviji roman Kuća glasova i na taj način ostvariti neverovatan popust od 50% za kupovinu bilo kog drugog romana ovog autora!

O delima koja su na akciji možete se informisati klikom na LINK. Ne propustite jedinstvenu priliku koja traje od danas, 06. jula do 04. avgusta i dopunite svoju kolekciju fantastičnih trilera Vulkan izdavaštva.

Roman prati priču Pjetra Gerbera, koji nije običan psiholog. Specijalizovan je za hipnozu, a svi njegovi pacijenti imaju nešto zajedničko: oni su deca. Često poseduju važne informacije, zakopane duboko u svom krhkom sećanju, detalje koji policiji mogu da posluže u istragama. Međutim, kad mu stigne poziv s drugog kraja sveta, od koleginice iz Australije koja mu preporučuje jednog pacijenta, Gerber je zbunjen i nepoverljiv. Jer Hana Hol nije dete, već odrasla žena. Muči je sećanje iz detinjstva, koje možda nije stvarno. Da bi saznala da li je u pitanju istina ili iluzija, Gerber mora da joj pomogne da ponovo pronađe devojčicu koju još čuva u sebi. Devojčicu sa mnogo imena, koja je sa svojom porodicom živela na čarobnom mestu, u kući glasova. Devojčicu od deset godina koja je prisustvovala ubistvu. Ili ga možda nije samo posmatrala. Možda je ubica upravo ona.

Povezana vest:  Besteseler decenije od 18. aprila u prodaji

Donato Karizi je jedan od najuspešnijih savremenih italijanskih autora. Pre nego što je počeo da piše, studirao je pravo i kriminologiju, što mu je bilo od nemerljive pomoći da dokuči najmračnije delove ljudskog uma. Njegove knjige prevedene su na više od trideset jezika.

Obradujte sebe romanom koji će okupirati vašu pažnju i misli dok vam se jeza spušta niz kičmu! Kuća glasova je knjiga koju ćete obožavati.

Povezana vest:  7. jun – novi datum 11. Noći muzeja