U čast publike koja se vraća u pozorišta, umetnici Narodnog pozorišta na balkonu i na glavnom ulazu, u subotu 29. avgusta 2020. godine u 22 časa, izvešće prigodan program povodom počeka sezone.

U programu će nastupiti članovi sva tri ansambla Narodnog pozorišta i gosti: prvakinja Drame glumica Radmila Živković, glumica Suzana Lukić i mladi glumci Bogdan Bogdanović i Nemanja Stamatović, solisti Opere Narodnog pozorišta Jadranka Jovanović, mecosporan, Janko Sinadinović, tenor i mlada saradnica Evgenija Jeremić, sopran, ansambl Baleta Narodnog pozorišta, koreograf je Dejan Kolarov, a solisti su Milica Jević Drndarević, Silvija Džunja, Ana Ivančević, Tatjana Tatić, Teodora Spasić, Olga Olćan, Ljupka Stamenovski.
Specijalni gosti Narodnog pozorišta koji će učestvovati na otvaranju su Sofija Knežević, džez pevačica koja trenutno živi i radi u Njujorku i Eliot Lejson, muzičar iz Njujorka.

Povezana vest:  Beogradska premijera Molijerove komedije "Građanin plemić"

Posle neplanirane pauze koja je trajala skoro šest meseci, veliko nam je zadovoljstvo i radost što ćemo se ponovo družiti sa našom vernom publikom.

Program koji ćemo izvesti u subotu, poklanjamo Beograđanima i gostima Beograda, i molimo ih da se ponašaju u skladu sa propisanim merama zaštite od Kovida 19.