Za sve ljubitelje knjiga i pisane reči, verne čitaoce i prijatelje, Vulkan izdavaštvo ima sjajne vesti – biće održan VULKANOV SAJAM KNJIGA! Od 18. do 24. oktobra, u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), bićete u prilici da kupite omiljene knjige po sajamskim cenama!

Događaj koji je pred nama, na radost čitalaca svih uzrasta, omogući će svima da uživaju u omiljenim knjigama, delima nagrađivanih pisaca, bestselerima, književnim klasicima i romanima domaćih autora i da nabave sve književne hitove po neverovatno niskim cenama, a Vulkan izdavaštvo će omogućiti besplatnu dostavu knjiga na kućnu adresu svima koji kupovinu izvrše putem sajta tokom manifestacije! Ne propustite VULKANOV SAJAM KNJIGA!

Povezana vest:  Novosadska Noć muzeja u znaku X jubileja

Posetioci prvog VULKANOV SAJAM KNJIGA imaće priliku da po fantastičnim cenama dođu do naslova koje su oduvek želeli! U godini u kojoj je neizvesnost sveprisutna, u kojoj nismo bili u prilici da živimo onako kako smo navikli, desile su se dobre knjige koje su nam pomogle da prevaziđemo izazove. Trenutke brige i straha pobeđivali smo sjajnim romanima, a vreme koje nisu mogli da shvate naši mališani prevazilazili su uz Vulkančić knjige. Izdanja za najmlađe pomažu svakom detetu da uz igru i zabavu stiče znanja o svetu koji ga okružuje, poboljšava kreativne, intelektualne i motoričke veštine, a dečji romani, bajke i priče, puni mašte, omogućavaju da detinjstvo bude radosnije. U okviru VULKANOVOG SAJMA KNJIGA i izdanja koja nam dolaze iz Vuklančića biće po posebnim cenama, a spremili smo i sjajna iznenađenja!

Povezana vest:  Premijera predstave „Bajke za decu i odrasle” Omladinskog pozorišta DADOV 1. februara

U okviru nedelje posvećene knjizi, Vulkan izdavaštvo će, pored fantastičnih popusta, čitaocima omogućiti brojne akcije i druženje sa domaćim autorima u uslovima koji odgovaraju svim odredbama i preporukama propisanim u cilju suzbijanja pandemije virusa COVID-19.

Kao odgovorna kompanija kojoj je zdravlje svih nas na prvom mestu, uradićemo sve što je potrebno da se ispoštuju neophodne mere, ali isto tako nećemo dozvoliti da kultura i umetnost posustanu pred naletom pandemije. Svesni smo vremena u kom živimo i savremenog društva i načina života čiji smo integralni deo. Iz iskrene potrebe da čuvamo i negujemo domaću i svetsku književnost, prvi put ove godine na kulturnoj mapi Srbije i u dugoj i značajnoj tradiciji naše kuće, organizujemo događaj pod nazivom VULKANOV SAJAM KNJIGA!

Povezana vest:  U subotu besplatan ulaz u muzej Nikole Tesle

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, lajv uključenjima i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOV SAJAM KNJIGA!