Na veliku radost čitalaca širom Srbije, Vulkanov sajam knjiga biće održan od 18. do 24. oktobra, u 28 knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Za naše najmlađe čitaoce spremamo posebne literarne poslastice!

Edukativna i zabavna knjiga Izuzetne životinje pravi je poklon za male radoznalce! Ova fantastična knjiga pružiće deci priliku da nauče mnogo novih i interesantnih činjenica o životinjama!

Povezana vest:  Snažna ljubavna priča „Zavedena" od 7. jula u prodaji

Izuzetne životinje je jedinstvena knjiga koja omogućava deci da uče lako i brzo, obogaćena je lepim i duhovitim ilustracijama, a najvažnije od svega je što slavi osobine izuzetnih životinja – životinja za medalju!

Uđite, uđite! Ceremonija dodele medalja samo što nije počela! Pedeset životinja iz celog sveta uvežbava pobednički govor. Nadmeću se za nagrade koje proslavljaju njihove neverovatne osobine (neke će vas i iznenaditi!).

Povezana vest:  Svetska premijera – prvi prevod nove knjige Marija Vargasa Ljose KELTOV SAN

Ko će osvojiti nagradu za najstrašniji smrad? Ko će biti proglašen za najmagičnijeg iscelitelja? A ko li će dobiti nagradu za najbolje održavanje higijene? Sve to saznajte u ovoj velikoj knjizi neverovatnih zanimljivosti o životinjama, koje su dočarane šašavim i duhovitim ilustracijama.

Izuzetne životinje je knjiga koja će oduševiti svako dete. Možete je kupiti putem sajta www.vulkancic.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.

Povezana vest:  "Mama" Harija Potera "vredi" jednu milijardu dolara