Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora Momčilo Bajagić Bajaga obradovaće sve mališane svojom novom, fantastičnom slikovnicom! Zamišljena kao edukativna igra, Brojalica će pomoći svim mališanima da kroz zabavu uče da broje do deset, dok će tehnike pamćenja razvijati kroz vizuelnu stimulaciju.

Povezana vest:  Uskoro nova knjiga Zorana Predina: Glavom kroz zid

Brojalica će svakako biti jedan od hitova Vulkanovog sajma knjiga, jer je s velikim nestrpljenjem čekaju najmlađi čitaoci, ali i stariji. Ova divna slikovnica nastala je na osnovu poznate istoimene pesme koju je Bajaga napisao za dečji hor Kolibri, a koju su mnogi od nas već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica Brojalica zapravo edukativna igra, uz koju će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči, a lepe i tople ilustracije Nemanje Ristića još više će oplemeniti ovu knjigu!

Povezana vest:  Otvoren drugi Srpski festival svetske muzike u Takovu

Brojalica je namenjena deci uzrasta od tri do šest godina i biće nezamenljiva pomoć pri učenju. Pamćenje brojeva nikada nije bilo tako zabavno i lako, učenje nikada nije bilo tako zanimljivo!

Neponovljivu Brojalicu uskoro ćete moći da kupite putem sajta www.vulkancic.rs i u omiljenoj Vulkan knjižari.