Budući da je oktobar tradicionalno mesec knjige, kada se čitaoci pripremaju za „sajamski ulov“, organizovali smo za vas Delfi Sajam knjiga u vašoj omiljenoj knjižari, u vašem gradu, u vašoj sobi, i to potpuno bezbedno, poštujući sve mere zdravstvene zaštite.

U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra 2020. očekuju vas sjajni popusti i akcije.

Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobravamo dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Svi ovi popusti i akcije važiće i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a u ponudi će biti i akcija 3 za 299!

U Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48, Games će tokom sajamskih dana odobravati 15% popusta na sve igre, dodatnu opremu i merchandise. Popust ne važi za konzole, prepaid kartice i artikle koji su već na akciji.

Povezana vest:  Novi roman Vedrane Rudan "Muškarac u grlu" u prodaji

Sjajnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Republike Hrvatske, Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Republike Hrvatske iznosiće 10 evra.

Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtovima pregledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu.

I ovoga puta pripremili smo sjajne naslove.

Pored hitova domaće književnosti, među kojima su novi romani Milisava Savića „Pepeo, pena, šapat“, Marka Vidojkovića „Đubre“ i „Himerina krv“ Slaviše Pavlovića, skrećemo vam pažnju i na dugoočekivani novi roman Markusa Zusaka „Klejov most“, autora koji se proslavio planetarnim hitom „Kradljivica knjiga“. Nova knjiga donosi priču o odrastanju braće Danbar, koji uče da se snalaze u svetu odraslih i istražuju zašto je nestao njihov otac.

Povezana vest:  Jeleni Seničić nagrada Zadužbine “Momo Kapor” za najboljeg crtača Ilustrofesta

Svrstan u istorijsku fikciju, roman kubanskog pisca Leonarda Padure „Čovek koji je voleo pse“ priča je o ubistvu Lava Trockog u Meksiku 1940. Kroz razuđenu epsku sliku najvažnijih događanja u svetu u prve četiri decenije XX veka, u širokom geografskom rasponu, pratimo životopis jednog revolucionara i njegovog ubice, pripovest o dvojici ljudi zadojenih istim idealima, ali ostvarenim na potpuno suprotne načine.

„Sakupljač“ je izvanredan međunarodni bestseler koji je smesta uzdigao Džona Faulsa među najznačajnije pisce dvadesetog veka. Njegova priča o opsesivnoj ljubavi usamljenog činovnika i devojke koja će mu postati plen i dalje je bez premca po svojoj moći da prenerazi i opčini.

Među knjigama za najmlađe, specijalno za Delfi sajam knjiga izlazi nova knjiga Slavimira Stojanovića „Singi Lumba i Kockasta planeta“. Jedne sasvim obične večeri Singi Lumba nije mogla da zaspi. Sva sreća da je na Kockastoj planeti bila potrebna baš njena pomoć.

Povezana vest:  Ovacije za predstavu "Kuća jelena"

Komedije za decu – knjiga „Budući Tesla, Zmaj Jova i Pupin“ Miloša Nikolića uz humor podstiču mališane na razmišljanje i preispitivanje stvari sa kojima se svakodnevno susreću i o kojima ne razmišljaju mnogo.

Vidiš li sebe kao eko-junaka? Lavirinti, skrivalice, igre pamćenja, kvizovi i drugi zabavni zadaci za učenje o ekologiji kroz igru sabrani su u sjajnoj „Velikoj zelenoj knjizi“ namenjenoj mlađim školarcima.

Banca Intesa, koja tradicionalno korisnicima svojih kreditnih kartica pruža više, prijatelj je Lagune i knjižara Delfi tokom Sajamskih dana. Podsećamo vas da vlasnici Intesinih kreditnih kartica, za kupovinu u knjižarama, imaju stalan popust od 20% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje na rate bez kamate, popust od 25% na knjige u izdanju Lagune ukoliko vrše plaćanje u celosti i popust od 5% na gift asortiman bez obzira na to da li se plaća u celosti ili na rate.

Manifestaciji su se pridružili i Bambi, Grand kafa, Sarantis, Henkel, Oriflame, DexiCo kids, Haier, Generali.

Uz svaku kupovinu očekuje vas poklon.