Od autorke svetskog izdavačkog fenomena i bestselera Vidimo se u Havani stiže nam priča o prelepoj i hrabroj Beatriz Perez, ženi ispred svog vremena koja će rizikovati sve za svoje ideale.

Roman Kuba u mom srcu je pravi izbor za čitaoce koji uživaju u dalekim i egzotičnim predelima i pričama o velikim ljubavima i uzbudljivim sudbinama.

Kubanska revolucija uzela je naslednici šećerne dinastije Beatriz Perez sve: njenu porodicu, njen narod, njenu zemlju. Opsednuta željom da se osveti i da vrati život koji je izgubila na Kubi, uplešće se u opasan svet špijunaže kako bi se infiltrirala u krug ljudi najbližih Fidelu Kastru. Hladni rat poput uragana preti Floridskom moreuzu i svemu što je Beatriz vredno i drago, a ona je rastrzana između političkog sukoba i zabranjene afere sa moćnim, ambicioznim muškarcem.

Povezana vest:  50. IZVOĐENjE LUTKARSKE PREDSTAVE ZA DECU „KO JE LORET?" U MALO MPOZORIŠTU „DUŠKO RADOVIĆ"

Dok raste napetost između Kube i Sjedinjenih Država, a tok istorije izmiče kontroli, Beatriz mora da bira između onoga što je bilo i onoga što tek treba da bude, a pogrešan korak mogao bi da je košta svega – ne samo voljene Kube već i muškarca kojem je dala srce.

Autorka Šanel Kliton je poreklom sa Floride, a odrasla je na pričama o porodičnom egzodusu sa Kube nakon Kubanske revolucije. Njen bestseler Vidimo se u Havani preveden je na više od dvadeset jezika, a 2018. godine nominovan je za nagradu Goodreads za istorijsku fikciju.

Povezana vest:  Proslava Prešernovog dana na Velikoj sceni Madlenianuma

Roman Kuba u mom srcu je idealan za zimske dane pred nama, a Popšugar poručuje da ga jednostavno nećete ispuštati iz ruku.

Do 1. novembra knjigu možete kupiti po specijalnoj, sajamskoj ceni u okviru onlajn Vulkanovog sajma knjiga, putem sajta www.vulkani.rs.