Ljubavna priča dvoje pisaca koji, svako za sebe, pišu romane o svojoj ljubavi tema je knjige „Srce moje“ Mirjane Bobić Mojsilović.

Zoran i Milena su pisci. Nekada su se voleli. Sada o toj ljubavi žele da razgovaraju, ali ne mogu. Zato oboje, svako za sebe, pišu o njoj. Nižu se stranice o toj njihovoj nemogućoj, dugogodišnjoj ljubavi, na kojima se pojavljuju iste anegdote, iste slike, pa čak i poneka ista rečenica.

Povezana vest:  Pecha Kucha Night Belgrade #006 u galeriji O3ONE

Da li je njihova želja da ih čitaoci vole veća od jedne obične ljubavi? Da li je pisac mali sujetni bog, da li je pisanje – trijumf osvete, ili vid psihoterapije? I šta se desi kada se literatura i stvarnost prepletu na neverovatan način?

„’Srce moje’, roman o pisanju ljubavnog romana, dirljiva je, uzbudljiva i potresna priča o tome kako pisac razgovara sa svojim junakom, kako je stvaralac sveta, kako liči na svog junaka i kako literatura ispravlja sve nepravde stvarnosti“, rekla nam je autorka povodom izlaska knjige i ostavila čitaocima da sami procene da li je „Srce moje“ njena autobiografija.

Povezana vest:  Modro oko nije ljubav - Novo izdanje romana Vedrane Rudan "Ljubav na posljednji pogled"

Roman „Srce moje“ Lagunine bestseler autorke Mirjane Bobić Mojslović možete pronaći od subote 14. novembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.