Kad god osetite navalu gneva, frustracije, krivice, stida ili bilo koje druge negativne emocije, to je nagoveštaj da pogledate u sebe i proverite šta se zbiva. Knjiga Savladaj sebe pomoći će da bezvremenu istinu o sebi i upoznavanju sebe primenite u svakodnevnom životu.

Don Miguel Ruis Mlađi, nagval, toltečki majstor transformacije i autor više knjiga, inspiriše čitaoce da istraže dubine svoje duše. Nastavljajući očevo učenje, spaja mudrost porodičnih predanja sa znanjem stečenim na životnom putovanju i pomaže drugima da shvate koji je njihov put do lične slobode. Neophodno je da pravite pozitivne promene u svom životu, a ovo štivo pomoći će vam da se odvažite na taj korak.

Povezana vest:  14. Noć muzeja: Magija neispričanih priča počinje 20. maja

Da biste spoznali moć opraštanja i sposobnost preobražaja u korist drugoga, ali sve dok ta promena ne narušava vašu istinu, morate u interakciju sa ljudima uneti duh bezuslovne ljubavi. Promena oblika može katkad biti prava umetnost. Pored toga, morate biti u stanju da sebi postavite ciljeve koji su u skladu sa onim što zaista želite, ali i voleti sebe tokom čitavog rada na njihovom ostvarivanju.

Povezana vest:  U prodaji edukativne mozgalice BrainBox

Na kraju, vi i sami znate da ste već savršeni i potpuni, i više nego dovoljni sebi i drugima, i da ćete u svakom trenutku dobijati ono što vam je potrebno.

Savladaj sebe objašnjava kako da počnemo da tražimo sebe da bismo izlečili bol od svih emocionalnih rana.“ – Lajf garden prodakšn

Knjigu drevnih mudrosti koje lekovito utiču na savremenog čoveka možete kupiti već danas, jednim klikom na link www.vulkani.rs.

Povezana vest:  Predavanje “Rimska barokna umetnost” u Narodnom muzeju 7. marta