Junakinja koja je oduševila najmlađe čitaoce širom sveta spremna je za novu nezaboravnu avanturu – Isidora Mun izvodi zimske čarolije!

Isidora Mun je posebna jer je drugačija. Njena mama je vila, njen tata je vampir, a ona je i jedno i drugo. Isidora obožava da se igra u snegu, naročito kada figure koje od njega napravi ožive. Ali zimske čarolije ne mogu zauvek trajati. Da li će Isidora uspeti da spase novog prijatelja pre nego što se otopi?

Povezana vest:  Novi bestseler čuvenog Gijoma Musoa: Tajni život pisaca

Ovaj duhoviti i zabavni dečji roman namenjen je čitaocima uzrasta od 7 do 9 godina. Knjiga je deo jednog od najvoljenijih i najčitanijih serijala koji je oduševio devojčice i dečake širom sveta. Isidora Mun izvodi zimske čarolije je priča prepuna zanimljivih avantura, duhovitih obrta i ilustracija koje će čitanje učiniti još čarobnijim! A što je najvažnije, svako dete se može poistovetiti sa likovima i kroz njihove dogodovštine pronaći odgovore na mnoga pitanja.

Povezana vest:  PRVO GOSTOVANJE ALENA BADJUA U REGIONU

U svetu punom crno-belih podela i suprotnosti, kako je biti neko ko se ne uklapa u taj kalup? U serijalu knjiga o Isidori Mun, devojčici koja je pola vila, pola vampir, saznaćete sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Isidora shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno!

Knjigu Isidora Mun izvodi zimske čarolije možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs i njom ulepšati zimske igre vašeg mališana.

Povezana vest:  Predstavljen pobednički roman drugog kola Čitalačkog maratona "Jaje, mleko, voda..." autorke Mine D. Todorović