Dragan Bjelogrlić, Mima Karadžić, Vesna Trivalić, Branka Katić, Gordan Kičić i Zoran Kesić priredili spektakl, a svakim šerom predstave do 8. januara u 20 časova, povećava se iznos donacije za Udruženje dramskih umetnika Srbije

Više od 100.000 ljudi je na Božić bilo uz spektakularnu predstavu koju su te večeri priredile glumačke legende! Do sada neviđena postava „Balkanskog špijuna“: Dragan Bjelogrlić (uloga Ilije Čvorovića), Mima Karadžić (Đura), Vesna Trivalić (Danica), Branka Katić (Sonja) i Gordan Kičić (Petar Markov Jakovljević) briljirala je u prvoj zoom predstavi u Evropi! Svakim šerom linka humanitarne predstave „Glumci i Mozzart za vas i glumce“, u prva 24 sata od emitovanja, do 8. januara u 20 časova,  povećava se iznos donacije za pomoć Udruženju dramskih umetnika Srbije!

Povezana vest:  Pod sloganom „Priča koja traje“, Noć knjige od 8. do 10. decembra

Zoran Kesić je kao narator doneo još smeha u akciji „Glumci i Mozzart za vas i glumce“, a ova moderna verzija, uzbudljiva i urnebesna kao avanture braće Čvorović iz drame Duška Kovačevića, biće dostupna na Mozzartovom jutjub kanalu do 9. januara u 20 časova.

Ova postava „špijuna“ odrekla se honorara da bi iznos bio što veći i bez ikakve nadoknade usred praznika vredno pripremala predstavu kakva još nije viđena u Evropi – u zoom formatu! Pogledajte kako je to izgledalo:

Povezana vest:  Uživajte u mesecu ljubavi uz sjajne Lagunine naslove i poklone

https://www.youtube.com/watch?v=9P4W6xtT6Ws&t=673s

Svakim šerom predstave, u režiji Nemanje Ćipranića i produkciji Spotlight-a, Mozzart povećava fond solidarnosti za dramske umetnike čije je stvaralaštvo izuzetno pogođeno epidemijom korona virusa.

Kompletna ekipa i kompanija Mozzart pozivaju sve da šeruju i učestvuju u širenju lepe energije, ali i svesti o stanju kulture pogođene kovidom.

Glumci su se udružili da pruže podršku glumcima, a svi mogu da pomognu! Za solidarnost je potrebno samo podeliti lepu priču i link predstave!

Povezana vest:  Dragana del Monako peva u Kenedi centru u Vašingtonu