Nastavak uzbudljivog romana za decu koji je oduševio najmlađe čitaoce sada može biti i na vašoj polici! Hotel Flamingo – Sezona godišnjih odmora je knjiga uz koju će se svako dete zabaviti i saznati važne pouke.

Čitaoci ovog romana, uzrasta od 7 do 9 godina, spoznaće prave životne vrednosti kakve su prijateljstvo i odanost, koje će dalje negovati, i koliko je važno ne odustati kad je najteže i kad se čini da ništa nije kako treba. Takođe, duhovite avanture neobičnih glavnih junaka i divne ilustracije beskrajno će ih zabaviti.

Povezana vest:  Plasido Domingo se oporavlja od operacije

Leto je pakleno na Bulevaru životinja i hotel Flamingo gori od uzbuđenja. Kralj i kraljica Pingvin odsešće u njemu! Dugo je vremena prošlo od kada je hotel poslednji put ugostio članove kraljevske porodice. Ana i njen tim imaju pune ruke posla. Ali staranje o pingvinima usred tropskih vrućina nije nimalo lak zadatak…

Autor romana je Aleks Milvej, britanski pisac i ilustrator za decu. Napisao je nekoliko dela, a u svetu savremene književnosti prepoznatljiv je upravo po serijalu Hotel Flamingo. Roman je do sada preveden na 14 jezika i oduševio je mališane širom sveta!

Povezana vest:  Mario Vargas Ljosa kod predsednika države

Hotel Flamingo – Sezona godišnjih odmora je jedan od omiljenih dečjih romana, a vi ga možete kupiti putem sajta www.vulkancic.rs.