Nova knjiga inspirativnog autora Džeja Šetija Razmišljajte poput monaha oduševila je čitaoce. Za rekordno kratko vreme postala je bestseler, prevedena je na više od 50 jezika, a od svog objavljivanja pre tri meseca prodata je u više od milion primeraka.

AmazonSandej tajms i Njujork tajms proglasili su ovu knjigu bestselerom broj 1, a Epl navodi i da je audio-knjiga broj 1 u 2020. godini!

Ovo je nezamenljivo štivo za svakog ko želi da napravi pozitivne promene u svom životu, za čitaoce koji su spremni da istraže dubinu sopstvene duše i koji shvataju koliko je važno boriti se sa svakodnevnim izazovima i stresom.

Povezana vest:  "Evro-Đunti" snižava knjige za dame povodom SP u Brazilu

„Supermoć Džeja Šetija leži u tome što on veliku mudrost čini relevantnom i dostupnom. Njegova knjiga je duboka, potresna i praktična. Verujemo da će pomoći velikom broju ljudi da stvore nove navike, nova delanja i znanje koje će ih voditi kroz život kakav zaista žele.“ – Vil i Džejda Pinket Smit

Džej Šeti, autor ove inspirišuće knjige, opisuje vreme koje je proveo kao monah da bi nam pokazao kako da premostimo prepreke i oslobodimo svoju moć i potencijal. Spajajući drevnu mudrost sa iskustvom koje je stekao u ašramu, otkriva kako da prevaziđemo negativne misli i navike i pristupimo smirenosti i svrsi koje leže u svima nama. On preinačuje apstraktne lekcije u savete i vežbe koje možemo primenjivati i tako redukovati stres, poboljšavati odnose i poklanjati svetu ono lepo što pronađemo u sebi.

Povezana vest:  Četiri godine od premijere predstave „Osama-Kasaba u Njujorku“

Šeti dokazuje da svako može – i treba – da razmišlja poput monaha. Cilj njegove misije je da na pristupačan, verodostojan i praktičan način rasprostre vanvremensku mudrost sveta. Razmišljajte poput monaha je oruđe pomoću kog ćete pronaći mir, svrhu i steći znanje i sigurnost za važne promene u životu.

Knjigu koja je oduševila ljude širom sveta možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.

Povezana vest:  Andre Riju i "Johan Štraus orkestar" večeras u Areni