Za sve ljubitelje književnosti imamo odličnu vest – počela je akcija „3 za 999“, na kojoj se nalazi više od stotinu odličnih naslova.

Akcija traje do 10. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Članski i količinski popust tokom trajanja akcije ne važe. Porudžbine iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore napravljene preko sajta laguna.rs, biće isporučene DHL-om sa cenom dostave od 2000 dinara.

Povezana vest:  Slobodanu Vladušiću nagrada Matice srpske "Beskrajni plavi krug" za roman "Omama"

Verujemo da vam neće biti lako da izaberete samo tri od velikog broja naslova koji se nalaze na akciji.

Na ovom sjajnom spisku nalaze se i noviji romani, kao što su „Sudnji dani“ Petera Čeferina i Vasje Jagera, „Umetnici preživljavanja“ Hansa Magnusa Encensbergera, „Spasavanje Misi Karmajkl“ Bet Mori, „Zbogom, aveti“ Nadije Teranove, „Rekvijem za snove“ Hjuberta Selbija, a tu su i romani „Fabrika lutaka“ Elizabet Maknil, „Na sve strane mali požari“ Selest Ing, „Novi učenik“ Trejsi Ševalije i mnogi drugi.

Povezana vest:  Radionica poznatog plesnog i pozorišnog umetnika Willyja Pragera u Beogradu

Odličan je i spisak naslova iz oblasti publicistike: „Kao lopov usred bela dana“ Slavoja Žižeka, „Odmahni rukom i kreni dalje“ Rejčel Holis, „Doktore, umirem li?“ dr Kristofera Kelija i dr Marka Ajzenberga, „Budi takva kakva jesi“ Emili Nagoski, „Vitki bez sporta“ Katarine Bahman…

Skrećemo vam pažnju i na knjige domaćih pisaca. Na akciji su, između ostalih, „Vreme od voska“ Ivana Josimova, „Samo ubistvo“ Marija Liguorija, „Bunker patka“ Mirjane Đurđević i Branka Mlađenovića, „Biblija“ Nenada Rackovića, „Četiri kiše“ Ljubice Arsić i „Dabogda te majka rodila“ Vedrane Rudan.

Povezana vest:  Obnovljeni Seviljski berberin premijerno 14. aprila

Spisak svih knjiga na akciji možete pogledati ovde.

Obogatite svoju biblioteku knjigama u izdanju Lagune i ne propustite ovu sjajnu akciju.