Druga knjiga iz serijala o Kevinu, neverovatnom letećem poniju na šećerni pogon, sada je pred vama! Autori Filip Riv i Sara Makintajer obradovali su nas novom knjigom – Legenda o Kevinovom izbavljenju.

Ova knjiga oduševiće čitaoce uzrasta od sedam do devet godina jer će ih povesti u nezaboravnu avanturu! Na tom uzbudljivom putovanju, mališani će se družiti sa neobičnim ponijem Kevinom, plemenitim dečakom Maksom i njegovom sestrom Dejzi, koja obožava pop zvezdu Misti Plakiš.

Povezana vest:  Autobiografija fudbalske zvezde Lotara Mateusa koju će čitati i žene

Kevin je leteći poni na šećerni pogon. On ima sve što mu je potrebno za srećan život – veliku zalihu keksa i najboljeg druga Maksa.

Misti Plakiš je svetska pop zvezda. Ona ima sve na svetu što se može poželeti… Sve osim jedinstvenog ljubimca, kakvog niko nema… Nešto poput letećeg ponija, na primer.

Povezana vest:  "Odjeci..." iz Afrike u Muzeju afričke umetnosti

Da li će Dejzi i Maks uspeti da spasu Kevina? Zgrabite omiljeni keks (ili dva, ili celo pakovanje!) i krenite u jedinstvenu avanturu zajedno sa junacima iz ove knjige!

Legenda o Kevinovom izbavljenju do sada je prevedena na dvanaest jezika i vrlo brzo postala omiljena. Čarobne ilustracije, duhoviti obrti i junaci sa kojima svako može da se poistoveti učinili su ovu knjigu omiljenom među najmlađim čitaocima.

Povezana vest:  Međunarodne gostujuće izložbe u okviru BINA programa

Obradujte vaše dečake i devojčice i naručite knjigu Legenda o Kevinovom izbavljenju putem sajta www.vulkancic.rs.