Veliko iznenađenje i specijalne cene za kupovinu romana majstora horora, Stivena Kinga! Samo na sajtu Vulkan izdavaštva, u periodu od 16. do 22. marta, kupovinom romana Potpaljivačica stičete mogućnost da bilo koju drugu Kingovu knjigu kupite po ceni sniženoj za neverovatnih 40% u odnosu na redovnu!

Ona je najslađa, najneodoljivija devojčica koju ste ikada videli i zove se Čarli. Ona je sve što bi ponosni tata Endi i mama Viki mogli da požele – i sve čega bi trebalo da se plaše. Kada je imala samo godinu dana, spalila je pogledom svog plišanog medu. Kada je napunila osam godina, naučila je da preuzme kontrolu nad svojim osećanjima. Sada može da zapali vatru kad god poželi. I ima moć koja može da uništi svet. Ali Radionica ima drugačije planove. Ona želi svoj projekat nazad.

Povezana vest:  Počela obnova Velike scene Narodnog pozorišta

Potpaljivačica je pravi izbor za sve one koji vole Kinga s početka karijere. A sada, kupovinom ove knjige putem sajta www.vulkani.rs ostvarujete neverovatne pogodnosti! Najavljena je i ekranizacija ovog romana, sa Zakom Efronom u glavnoj ulozi.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se prepustite Kingovim pričama!

* Akcija važi samo na sajtu Vulkan izdavaštva, i to u periodu od 16. do 22. marta.

Povezana vest:  Snažan i višestruko nagrađivan roman o vezama u braku i porodici - "Pertle" Domenika Starnonea u knjižarama od 5. oktobra

** Akcija se odnosi samo na romane Stivena Kinga.