Svetski bestseler broj jedan Kraj igre je treći naslov iz serijala o detektivu Vilijamu Foksu, koji je Vulkan objavio. Danijel Kol, autor romana, jedan je od omiljenih pisaca ovog žanra, a njegovi romani o detektivu Foksu poslužili su kao inspiracija za TV seriju. Kraj igre je idealna knjiga za poznavaoce i ljubitelje dobrih krimi priča, kao što su bestseleri Laša Keplera, Jusija Adler-Olsena, Hansa Rosenfelta i Mikaela Jorta.

Povezana vest:  „Slikarske tehnike" – nova izložba u KomBank Art holu

Sve je počelo sa Krpenim lutkom. Nastavilo se sa Marionetom. Sada je pred njima najteži slučaj u karijeri: da li je ovo kraj igre za Vulfa i Baksterovu? Zaključana soba. Telo mrtvog policajca. Tajna koja je otišla u grob s njim. Smrtonosni krug se zatvara. Sada je sve na kocki.

Penzionisani policajac Finli Šo pronađen je mrtav u zaključanoj prostoriji. Niko ne sumnja da je to bilo samoubistvo. Niko osim detektiva s ukaljanom reputacijom: Vilijama Vulfa Foksa.
Zajedno sa svojom nekadašnjom partnerkom Emili Bakster i privatnim istražiteljem Edmundsom počinje da kopa po Šoovoj karijeri. Da li je bio tako nevin kao što izgleda? Ili u njegovoj prošlosti postoji nešto što nikada nikome nije otkrio? Ipak, nisu svi oduševljeni što se Vulf vratio u igru. Što dublje zalazi u blato policijske korupcije, više rizikuje svoju karijeru – i živote svojih voljenih.

Povezana vest:  Violinski virtuoz JURIJ REVIČ 13. novembra u Beogradu

„Danijel Kol je genije!“ – Sandej tajms

Istinski fanovi trilera i napetih detektivskih priča punih neočekivanih obrta i jakih karaktera neće propustiti priliku da kupe roman Kraj igre. Kupovinom putem sajta www.vulkani.rs priuštićete sebi kvalitetnu knjigu, i to po specijalnoj ceni!