Bila sam ona, priča sa nepredvidivim raspletom, triler iz pera Amber Garze, idealna je preporuka za istinske poznavaoce ovog žanra. Ova knjiga će vas zakucati za fotelju i ostaviti utisak kome dugo nećete moći da se otrgnete.

Dve žene. Jedan život. Ne mogu obe da ga imaju.

Sve je počelo jednog običnog jesenjeg jutra, kada je Keli Medina primila poziv pedijatra svog sina, kako bi potvrdila termin za pregled bebe. To je greška, jer njen sin je pre godinu dana otišao na koledž, a Keli nikada nije bila tako usamljena.

Povezana vest:  Otvorena izložba “Kiki Smit: Ljudi i ostale životinje” u Galeriji DOTS

Ispostavlja se da se još jedna majka u gradu zove Keli Medina, i verovatno su pomešali njihove brojeve telefona. Ali Keli ne može da prestane da razmišlja o toj tajanstvenoj ženi istog imena. Živi u istom gradu. Ima sina kojeg i dalje može da drži u naručju. I čitav život pred sobom. Svuda je traži: u prodavnicama, u teretani, na društvenim mrežama. Kada kao slučajno naleti na nju ispred ordinacije pedijatra, radoznalost će je potpuno savladati.

Povezana vest:  Tišmi i Markovićevoj uručena nagrada Biljana Jovanović

Njihovo neobično prijateljstvo doneće Keli osećaj da ponovo ima svrhu, dok brine o toj mladoj ženi i njenom predivnom malom dečaku. Ali prijateljstvo ubrzo prerasta u opsesiju – i kada jedna Keli nestane, ova druga možda zna zašto.

Odmah po objavljivanju, roman Bila sam ona našao se na samom vrhu najrelevantnijih lista najprodavanijih naslova, kao i u izborima za najbolje trilere. Pablišers vikli ističe: „Osveta i opsesija prepliću se u ovom trileru sa šokantnim preokretima. Pitaćete se ko je krivac do poslednje stranice. I opet ćete biti iznenađeni.“

Povezana vest:  Od 1. oktobra nove pogodnosti za članove Laguninog kluba čitalaca

Ukoliko očekujete da vas knjiga omami neizvesnošću, ako uživate u delima koja ne možete lako da dokučite, roman Bila sam ona je pravi izbor za vas! Zato ne gubite vreme i putem sajta www.vulkani.rs kupite knjigu koja će vas oduševiti.