U susret praznicima, Vulkan izdavaštvo ima idealan predlog kako da provedete dane koji su pred nama. Iskoristite priliku i pročitajte najbolje knjige, bestselere, romane nagrađivanih autora, naslove svih žanrova, a mi vam preporučujemo nekoliko novih izdanja.

Mauricio de Đovani pripremio je novu avanturu za čuvenog inspektora Luiđija Alfreda Ričardija. Proleće inspektora Ričardija je idealna knjiga za sve ljubitelje kriminalističkih romana sa zanimljivim likovima, uzbudljivim zapletima smeštenim u slikovitim predelima sa malo istorijske pozadine i mnogo duhovitih replika.

Knjiga za ljubitelje fantastike u stilu Dž. R. R. Martina i Brendona Sandersona svakako je Jesenja republika, poslednji deo trilogije nastale iz mašte Brajana Maklelana. Nakon Obećanja krvi Grimiznog pohoda, ovaj roman odvešće vas u imaginarni svet u kome se rat sa Ketom nastavlja. Feldmaršal Tamas vraća se u svoju voljenu zemlju i prvi put u istoriji zatiče glavni grad u rukama osvajača.

Povezana vest:  Dečija spisateljica Jasminka Petrović pokrenula Čitanjac, igranjac! na svom YouTube kanalu

Spisateljica Nora Roberts poznata je po jedinstvenom stilu pisanja napetih i uzbudljivih romana prožetih romansom. Njena nova knjiga U bekstvu podseća nas da ono najdragocenije možemo da pronađemo na mestima na kojima to najmanje očekujemo. Kejtlin Salivan je imala samo devet godina kada joj je igra žmurke na porodičnoj zabavi zauvek promenila život. Izdaja koju je doživela te noći obeležiće joj život – i zato godinama beži, skrivajući se od posledica traume.

Povezana vest:  Kompletiran serijal Gradimira Stojkovića o Hajduku

Duhovita i iskrena, knjiga Prvi put je namenjena tinejdžerima, ali i svima koji uživaju u romantičnim ljubavnim pričama. Ovo je roman o prijateljstvu, ljubavi i ličnim izborima. Priča o Kili, devojci koja je upravo napunila osamnaest godina i jedina je u svom društvu koja nije još uradila ono, zabaviće vas, ali i probuditi iskrene emocije.

Nova, omiljena junakinja vaših mališana svakako će biti Mirabel Starspel, rođaka Isidore Mun. U knjizi Mirabel sprema nove nestašluke deca će uživati u zanimljivim i duhovitim avanturama, junacima sa kojima mogu da se poistovete i čarobnim ilustracijama, koje će dodatno obogatiti čitalačko iskustvo.

Povezana vest:  Otkrijte skriveni svet u senkama Beograda – „Krotitelji vremena“ Miomira Petrovića

Obožavali ste Pet prijatelja Inid Blajton, a sada je vreme da upoznate Darel Rivers, devojčicu koja kreće u prvo polugodište i suočava se sa brojnim poteškoćama. Ipak, ona će otkriti i lepotu sklapanja novih prijateljstava, kao i radosti malih nestašluka. Ovo je prva knjiga vaše omiljene autorke iz novog serijala Malorijeve kule.

Posetite sajt www.vulkani.rs, pratite nas na društvenim mrežama, informišite se o svim izdanjima i akcijama i odaberite savršen poklon.