Na radost čitalaca, ljubitelja književnosti, u Pirotu su počeli da rade nova knjižara u lancu Delfi, 47. u nizu, i Lagunin klub čitalaca u centru grada na adresi Srpskih vladara bb.

Od momenta otvaranja veliki broj Piroćanaca obišao je novu knjižaru, što zbog znatiželje, što zbog dobrodošlice novim komšijama. Nisu krili oduševljenje i radost jer dobijaju knjižaru po svetskim standardima.

U lepom ambijentu na 130 m² čitaocima su dostupni najveći hitovi domaćih i svetskih pisaca u izdanju Lagune i najtraženije knjige drugih izdavača. Knjižara nudi i sjajan izbor gift programa koji se odlikuje izuzetnim dizajnom i unikatnošću, stoga i ne čudi da je privukao pažnju Piroćanaca.

Povezana vest:  "Tamna strana" Nobelove nagrade

Naši dragi gosti su i mnogobrojni mališani, a poseban deo u knjižari namenjen je upravo njima, budući da su knjige iz edicije Mala Laguna pažljivo odabrane i priređene za decu različitog uzrasta.

I Lagunin klub čitalaca postao je bogatiji za veliki broj novih članova, jer članstvo u najvećoj književnoj zajednici ne samo u našoj zemlji nego i šire donosi brojne pogodnosti i popuste tokom cele godine koji se kreću do 40%, kao i blagovremenu informisanost o svim književnim novitetima i promocijama.

Povezana vest:  Nastavak projekta „Telo" u KomBank Art holu, vizija čoveka by studenti FPU

Kao poklon svim Piroćancima, do 9. juna, pored mogućnosti da se besplatno učlane u Lagunin klub čitalaca za kupovinu tri ili više Laguninih izdanja, obezbeđen je i količinski popust od 20%, a spremni su i pokloni uz svaku kupovinu.

Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote od 9 do 21 h.

Neka Delfi knjižara i Lagunin klub čitalaca postanu vaše omiljeno mesto u Pirotu!

Povezana vest:  Druga knjiga drama Dušana Kovačevića "Balkanski špijun" u prodaji