U ograničenim kapacitetima, za samo 500 posetilaca, predstava sa elementima mjuzikla „PARČE BRODVEJSKE NOĆI“ biće premijerno odigirana na Velikoj sceni Kombank Dvorane 17. septembra u 20h. Ovo će biti prvi put da ovaj glumačko-muzički spektakl bude izveden u kultnom prostoru nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

Pod „ rediteljskom palicom“ čuvenog Radeta Vukotića i sa vrsnom glumačkom ekipom u sastavu Dragoljub Bajić, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević i Marko Marković , 17. septembarske večeri biće izvedena predstava koja će publici dočarati duh BRODVEJA, najpoznatijeg i najpopularnijeg komercijalnog pozorišta na svetu čine uz podršku baletske grupe Emotion teatra. Najveći hitovi brodvejskih predstava poput Čikaga, Mulen ruža, Fantoma iz opere, Kosa i još mnogi drugi kao i veliki svetski hitovi izvođeni po brodvejskim klubovima, garantuju publici jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Povezana vest:  Otvorena izložba radova Slavimira Stojanovića “You are an idiot, please act accordingly”

U susret spektaklu u četvrtak 02. septembra sa početkom u 12h u Kombank Dvorani biće održana i konferencija za novinare, kojom će biti najavljen veliki pozorišni događaj.

Emotion production je vodeća produkcijska kuća u regionu, koja od 2001. kreira i proizvodi show programe i igrane serijale, koji su se uspešno emitovali u celoj ex – jugoslaviji. Emotion production je prepoznat na tržištu po svojoj posvećenosti kada je reč o odabiru najboljih kreativnih koncepata i formata, profesionalnim standardima i kontroli kvaliteta što sa ponosom ističu kao osnov uspešnosti svojih projakata.

Povezana vest:  Na današnji dan preminuo tvorac pop-art kulture Endi Vorhol