Dragan Marinković Maca postavlja novi izazov . Posle rasprodatog Sava Centra, svoju autorsku predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život„, će izvesti na sceni Tašmajdana 17.septembra od 21h. Predstava će se odigrati za ograničen broj ljudi uz pridržavanje svih epidemioloških mera.

Brojna regionalna publika publika je uživala u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Povezana vest:  Humanitarni projekat "Identitet" Dušana Kaličanina

„ Sa nestrpljenjem očekujem da stanem na kultnu scenu Tašmajdana i pod vedrim nebom se družim sa publikom.Predstavu sam igrao i igram još uvek po celom regionu i raduje me informacija da se uvek traži karta više. „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Jedva čekam da zabavim narod, siguran sam da su se svi uželeli zabave, obećavam da niko neće ostati ravnodušan! “ izjavio je Maca

Povezana vest:  15. Noć muzeja – Beogradski pobednički duh osvaja ceo grad

Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak menja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena, takav ti je život“  17.septembra 21h  Tašmajdan

Povezana vest:  "Meša" se uručuje sutra u Narodnom pozorištu

Ulaznice se mogu nabaviti u sistemu tickets