Beogradska Delfi knjižara SKC dobro je poznato i omiljeno mesto svih ljubitelja književnosti koji u njoj pronalaze najveći izbor domaćih i svetskih hitova, bogat gift program, kao i sve one sitnice koje upotpunjuju čitalački ugođaj. Knjižara SKC slavi 12. rođendan od 3. do 5. septembra – ali mi poklanjamo!

Veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija. Tokom slavljeničkih dana prilikom kupovine tri i više knjiga u izdanju Lagune količinski popust će umesto dosadašnjih 10% iznositi čak 20%, a moći ćete da ga kombinujete i sa članskim popustom.

Povezana vest:  Marina Abramović u prvom obraćanju javnosti pozvala domaću publiku da pogleda izložbu: „Čistač kao metafora za oslobađanje prošlosti, svesti, spiritualnog i fizičkog“

Preporučujemo novitete domaće i svetske književnosti: roman Enesa Halilovića „Ako dugo gledaš u ponor“, knjigu Miomira Petrovića „Središnja pustinja“, zbirku priča najčitanijeg savremenog skandinavskog pisca Jua Nesbea „Stručnjak za ljubomoru i druge priče“, priručnik za razumevanje savremenog sveta „Revolt: U rovovima globalne pobune“ Nadava Ejala i mnoge druge.

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju zajedno proslavimo rođendan Delfi knjižare SKC u Beogradu! Pored popusta, očekuju vas i sjajni pokloni.

Povezana vest:  Knjiga kao otisak prsta - predstavljen roman "Tri hleba nasušna" Slavice Mastikose