Povodom beogradske premijere predstave sa elementima mjuzikla „PARČE BRODVEJSKE NOĆI“ koja će biti održan na Velikoj sceni Kombank Dvorane 17. septembra, održana je konferencija za novinare u Jazz kantini Lisabon.

Ovaj glumačko-muzički spektakl u produkciji Emotion Teatra biće izveden u kultnom prostoru PRVI PUT. Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju premijera će se održati u ograničenim kapacitetima, za samo 500 posetioca.

Spektakl „PARČE BRODVEJSKE NOĆI“ nastao pod „ rediteljskom palicom“ čuvenog Radeta Vukotića, okupio je vrsnu glumačku ekipu u sastavu Dragoljub Bajić, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević i Marko Marković.  

Photo: Amir Hamzagić/ATA Images

Glumci koji su prisustvovali konferenciji složili su se u jednom da s nestrpljenjem očekuju momenat kada će zaigrati na Velikoj sceni Kombank Dvorane i publici moći da pruže pravo muzičko osveženje. Ovo će inače biti prvi put da ovaj SPEKTAKL bude održan na daskama kultnog prostora.

Povezana vest:  Odličan provod u devetoj Noći muzeja!

Predstava će publici dočarati duh BRODVEJA – najpoznatijeg i najpopularnijeg komercijalnog pozorišta na svetu uz podršku baletske grupe Emotion teatra. Najveći hitovi brodvejskih predstava poput Čikaga, Mulen ruža, Fantoma iz opere, Kosa i još mnogi drugi kao i velikih svetskih hitovi izvođeni po brodvejskim klubovima, garantuju publici jedinstven audio vizuelni doživljaj

Emotion production je vodeća produkcijska kuća u regionu, koja od 2001. kreira i proizvodi show programe i igrane serijale, koji su se uspešno emitovali u celoj ex – Jugoslaviji. Emotion production je prepoznat na tržištu po svojoj posvećenosti kada je reč o odabiru najboljih kreativnih koncepata i formata, profesionalnim standardima i kontroli kvaliteta što je osnov uspešnosti naših projekata. Ovaj recept primenjen je i na Emotion Teatar.

PHOTO: Amir Hamzagić/ATA Images

Povezana vest:  Irkutska filharmonija nastupa u Madlenianumu