Nove knjige u Vulkančiću za radoznale predškolce i ljubopitljive osnovce, male naučnike, neustrašive tragače i pronalazače! Na sajtu vulkancic.rs pronađite knjige pune zanimljivih pitanja i interesantnih odgovora, zabavnih kvizova i nezaboravnih avantura.

Uz nove edukativne karte Učim i igram se: Ljudsko telo deca će na jednostavan i neobičan način naučiti zanimljive činjenice o ljudskom telu. Pritom će vežbati kreativno i logičko mišljenje, finu motoriku, pamćenje i sposobnost zaključivanja. Pedeset kartica sa zanimljivim pitanjima pretvoriće učenje u pravu zabavu!

Povezana vest:  Premijera predstave Plastične bašte u JDP-u

Superzabavni naučni kviz pomoći će najmlađim čitaocima da testiraju svoje znanje iz različitih oblasti. Kvizovi, zanimljivosti, reči koje treba pronaći, izumi koje treba ponovo otkriti, naučnici koje treba upoznati – jednom rečju, pravi izazov za pametne glave. Knjiga puna ilustracija i zabavnih kratkih tekstova sa više od 200 pitanja o svetu nauke savršena je za razmrdavanje moždanih vijuga.

Povezana vest:  Nagrada „Beogradski pobednik“ svečano uručena Vladanu Matijeviću za roman „Pakrac

Edukativna knjiga Zastanite i upoznajte čudesni svet prirode kroz 50 neverovatnih priča idealna je za mališane koji vole da istražuju prirodu. Kako mama patka uči pačiće da plivaju? Kako se punoglavac pretvara u žabu? Kako ostriga stvara biser? Pedeset raznolikih priča o čudesnom svetu prirode prate ilustracije uz koje će deca uživati.

Avanture iz Medine šume je knjiga koja će bez sumnje izmamiti osmeh na licu svakog deteta. Čarobne ilustracije i predivno rimovane pesme povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta. Dok otkrivaju šta se sve nalazi u Medinoj šumi, na lak i zabavan način istražiće svet životinja i biljaka.

Povezana vest:  Obradujte svoje mališane knjigom Zvončići, zvončići

Knjige možete potražiti na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.