Svetski dan dečje knjige obeležava se 2. aprila, na dan rođenja jednog od najpoznatijih pisaca za decu Hansa Kristijana Andersena, iz čijeg su pera nastale najlepše bajke uz koje smo odrastali. Tim povodom Vulkančić organizuje veliku vikend-akciju samo na sajtu vulkancic.rs. Od 1. do 3. aprila sva dečja izdanja biće na popustu od 40%. Dostava knjiga koje poručite tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete izdanja za decu svih uzrasta, knjige sa aktivnostima i priručnike za kreativce, edukativne naslove i mozgalice za radoznalce i genijalce, slikovnice i bojanke za najmlađe, najlepše bajke i romane za sanjalice. Vulkančić ima i nekoliko sjajnih predloga!

Povezana vest:  Øystein Agerlie: "UNDREAMED" otvaranje izložbe u utorak, 20. septembra u 19:00 Galerija Doma omladine Beograda

Edukativna knjiga Zastanite i upoznajte čudesni svet prirode kroz 50 neverovatnih priča idealna je za mališane koji vole da istražuju prirodu. Kako mama patka uči pačiće da plivaju? Kako se punoglavac pretvara u žabu? Kako ostriga stvara biser? Pedeset raznolikih priča o čudesnom svetu prirode prate ilustracije u kojima će deca uživati.

Knjiga Avanture iz Medine šume će bez sumnje izmamiti osmeh na licu svakog deteta. Čarobne ilustracije i predivno rimovane pesme povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta. Dok otkrivaju šta se sve nalazi u Medinoj šumi, na lak i zabavan način istražiće svet životinja i biljaka.

Povezana vest:  Knjiga koja vas vodi ka smislu života: Sreća u kafiću na kraju sveta

U spomenaru Priča o meni: Moje uspomene, moj život, moja budućnost najmlađi mogu da zabeleže sve o sebi – od rođenja i ranog detinjstva do današnjeg dana – tako što će odgovoriti na pitanja, popuniti stranice crtežima, zalepiti fotografije, zapisati svoje najveće tajne, napraviti planove za budućnost. Ova knjiga će sačuvati od zaborava drage uspomene i važne događaje iz njihovog života.

Knjiga sa zanimljivim ilustracijama i dopadljivim rimama Puža prati i brojeve ćeš znati pomoći će vašem detetu da nauči da broji do 10 na zabavan i jednostavan način. Dok prstićem prati mnoštvo staza i otvara prozorčiće, razvijaće i finu motoriku.

Povezana vest:  Za predsednika Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije ponovo izabran Spasoje Ž. Milovanović

Edicija Učimo da brojimo pomaže mališanima da sa lakoćom savladaju učenje brojeva. Trodimenzionalna knjiga će ih animirati, a nežne i tople ilustracije držaće njihovu pažnju. Stihovana forma će im biti zabavna, a pritom će podstaći brže pamćenje i lakše savladavanje osnovnih matematičkih operacija.

Nema potpunije proživljenog dana našeg detinjstva od onog koji smo proveli s omiljenom knjigom.“ – Marsel Prust

Iskoristite predstojeći vikend, posetite sajt vulkancic.rs i sa vašim mališanima otkrijte novu čitalačku avanturu!

* Akcija traje od 1. do 3. aprila.

** U toku akcije sva izdanja Vulkančića su na popustu od 40%.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.