Željni druženja i dobrih priča, pripremili smo još jednu manifestaciju koja će deci približiti knjigu i čitanje na najlepši način, kroz igru i zabavu.

Dečji dani kulture, tradicionalna manifestacija posvećena deci, održaće se od srede 13. do nedelje 17. aprila u organizaciji izdavačke kuće Laguna i lanca knjižara Delfi.

Očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu, druženja sa piscima i zanimljive radionice!

Povezana vest:  Lagunin nagradni konkurs za decu - "Najčudnija knjiga na svetu"

Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%.

Navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja, ali bez mogućnosti da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača biće na popustu od 20% dok će odabrani gift program biti snižen od 20% do čak 40%. Clementoni puzzle, Cubic Fun 3D puzzle i Dexy Co čestitke biće na popustu od 10%.

Povezana vest:  Fake boutique, Cyril Le Van – izložba u KC grad

Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Povezana vest:  „Isidora Mun: Knjiga puna igara i zabave“ autorke Harijet Mankaster uskoro u prodaji!