Nova akcija na sajtu vulkani.rs za ljubitelje domaće književnosti! Od 26. aprila do 5. maja samo na sajtu Vulkan izdavaštva najlepša dela srpske književnosti biće dostupna po specijalnim cenama. Na postojećih 15% popusta ostvarićete dodatni popust od 20% pri kupovini odabranih dela klasične srpske književnosti i romana savremenih pisaca. Tokom trajanja akcije dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Vulkan izdavaštvo vam preporučuje nekoliko naslova!

Na stranicama romana Životi za iznajmljivanje poštovaoci opusa čuvenog Dušana Miklje pročitaće istinitu priču o dečaku koji nikada nije prestao da čeka svog oca. Pišući o ocu koji je 1941. godine bio u zarobljeništvu, a potom u nemačkom logoru i na Golom otoku, Miklja je ispripovedao priču u kojoj će se pronaći svi oni koji su bar jednom u životu bili spremni da sve što imaju daju za gram apsolutne slobode.

Povezana vest:  Goran Petrović dobitnik nagrade „Vladan Desnica“ za roman „Ikonostas“

Futurističkim romanom Posljednji muškarac Muharem Bazdulj je potvrdio zbog čega je jedan od najčitanijih pisaca današnjice. Ovo romaneskno ostvarenje razlikuje se od njegovih prethodnih dela. Reč je o distopijskom romanu čija se radnja dešava u bliskoj budućnosti, tačnije 2027. godine, u Beču. Imaginarni svet Muharema Bazdulja sličan je našem, ali s jednom velikom razlikom. U tom svetu više se ne rađaju muška deca.

Neli Ivana Tokina je priča o najvećoj ljubavi na svetu. O svemu što možete da zamislite. Nakon susreta sa Neli, setićete se velikih istina i velikih laži, osetićete slast i gorčinu života. Tokin je na mnogim mestima uspeo da ukaže na odbleske života tamo gde smo život najmanje očekivali. Iako je naslovljen po imenu glavne junakinje, roman prati živote različitih junaka, galeriju autentičnih likova čije ćete priče zauvek nositi sa sobom.

Povezana vest:  O radikalnim društvenim preokretima u novoj knjizi Slavoja Žižeka "Kao lopov usred bela dana"

Povratak Filipa Latinovicza je namenjen ljubiteljima književnih klasika. Filip Latinović se posle dvadeset tri godine vratio u zavičaj iz kojeg je otišao kao bludni sin. Susret sa prošlošću pokrenuće u njemu stare nemire, osvetliće senke nekadašnjih demona i ponovo će ga suočiti sa majkom, koja predstavlja centralnu figuru u njegovom životu. Miroslav Krleža prikazao je junaka svoga doba u potrazi za identitetom i tako oslikao društvenu sliku jednog vremena.

Milutin Uskoković je u romanu Došljaci vrlo realistično prikazao živote i sudbine mladih ljudi koji su došli u velegrad kako bi pronašli svoje mesto pod suncem beogradskog neba. Svako od njih je sa sobom poneo kofere pune snova i velikih očekivanja. Smeštajući u središte romana ljubavnu priču, pisac nas uverava u to da pored čovekove volje postoji i tajanstvena sila koja svakome od nas može dodeliti ulogu koju nismo želeli.

Povezana vest:  "Pećina" portugalskog nobelovca Žozea Saramaga u prodaji u Noći knjige

Obogatite svoju biblioteku najznačajnijim i najčitanijim delima domaće književnosti kupovinom putem sajta Vulkan izdavaštva.

* Akcija traje od 26. aprila do 5. maja samo na sajtu vulkani.rs.

** Na postojećih 15% popusta ostvarujete dodatni popust od 20% pri kupovini odabranih naslova obuhvaćenih akcijom.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.