ljubav_laguna_2011

Ljubav je u vazduhu!

I ove godine slavimo ljubav i poklanjamo vam veliki popust na najlepše ljubavne romane.

Od 10. februara do 10. marta 2011. godine, u svim Laguninim klubovima čitalaca i knjižari Delfi SKC organizujemo akciju Mesec ljubavnih romana u kojoj će se prodavati 30 ljubavnih romana po ceni nižoj od 15 do 30%.

Na cenu sa popustom odobravaće se i dodatno članski popust.  U knjižari Delfi SKC knjige će se prodavati sa popustom od 30% do 40%. Tokom trajanja ove akcije neće se odobravati dodatnih 10% popusta na količinu.

Povezana vest:  Otvorena izložba "EKO foto – Odnos prema životnoj sredini"

Spisak svih naslova obuhvaćenih akcijom možete videti na sajtu izdavačke kuće Laguna.

Svakog februara Laguna obraduje svoje čitaoce događajem kojim obeležava Dan zaljubljenih, 14. februar. Kako uvek glasamo za ljubav, pored popusta na najlepše ljubavne romane, ove godine smo organizovali i konkurs  za najlepšu ljubavnu priču. Žiri u sastavu Hilda Urošević, Igor Marojević i Dejan Mihailović odlučivaće o najboljoj priči koja će biti nagrađena vikendom za dve osobe u Country Clubu Babe, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti paket Laguninih knjiga.

Povezana vest:  Predstava o životu Peti Smit u DOB-u

Proslavljena spisateljica Ivana Kuzmanović 14. februara od 18 do 20 časova potpisivaće svoju novu knjigu „Od kada sam se zavolela VOLIM“ u Delfi caféu – Delfi knjižara SKC. Pola sata pre toga dodelićemo nagrade najboljim učesnicima konkursa.

U čokoladi, tom neodoljivom slatkišu uživa se od davnina i ni danas mu nije lako odoleti. Posetioci svih Delfi knjižara, sem knižare u SKC-u, biće u prilici da uživaju u bogatom ukusu Bambi čokolada koje se neodoljivo tope u ustima, popravljaju raspoloženje i bude osećanje zaljubljenosti. Posetioci Delfi knjižare SKC uživaće u Danubius testeninama, vinu i zahvaljujući Mc Donaldsu, poklonićemo veliki broj vaučera koji vam omogućavaju popust u njihovim restoranima.

Povezana vest:  JDP otvara vrata 14. septembra

Uživajte u mesecu ljubavi i najlepšim ljubavnim romanima. Pokrenite leptiriće u svom stomaku, volite i ne zaboravite da pre svega volite sebe.