Uz nove edukativne knjige za najmlađe Svemir i Ljudsko telo iz Vulkančićeve edicije Pametni prozorčići mališani će upoznati i lakše razumeti svet oko sebe. Knjige su bogate jednostavnim i toplim ilustracijama koje će, uz mnoštvo zanimljivih činjenica skrivenih iza više od 50 prozorčića, usvajanje novih znanja pretvoriti u pravu zabavu.

Knjiga Pametni prozorčići: Svemir nudi mališanima mogućnost da nauče sve o svemiru na interaktivan način. Kako je nastao Mesec? Ima li života na Marsu? Kako izgleda život u svemirskoj stanici? Šta bi se desilo kada bismo se previše približili crnoj rupi?

Povezana vest:  „Ljubav u Savamali“ pedeseti put pred publikom Zvezdara teatra

Kako bi otkrili zanimljive informacije, mališani treba da otvore prozorčiće, ispod kojih će ih čekati mnogo novih saznanja – fantastične tajne svemira i zanimljive činjenice o planetama i ostalim nebeskim telima.

Edukativna knjiga Pametni prozorčići: Ljudsko telo namenjena je svim radoznalim mališanima koji otkrivaju svet kroz igru i zabavu. Zašto je krv crvena? Zašto imamo dva uha? Kako radi mozak?

Povezana vest:  Beogradsko dramsko pozorište otvorilo program HNK u Rijeci

U ovoj zanimljivoj knjizi otkriće fantastične tajne ljudskog tela i pregršt informacija o organima, čulima i anatomiji čoveka uopšte.

Knjige za prave avanturiste Pametni prozorčići: Svemir i Pametni prozorčići: Ljudsko telo potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.