Pripremite svoje školarce za nove avanture! Od 19. avgusta do 1. septembra očekuju vas sjajni popusti na odabrane edukativne knjige za najmlađe. Pri kupovini jedne knjige ostvarujete 15% popusta, za dve knjige očekuje vas popust od 25%, a ukoliko se odlučite za tri naslova sa spiska knjiga obuhvaćenih akcijom, ostvarićete čak 35% popusta. 

Na sajtu vulkancic.rs pronađite bogato ilustrovane encikolopedije, atlase istorije i mitova, zanimljive priče o nauci, ljudskom telu, prirodi i životinjama.

Spisak knjiga na akciji pogledajte putem LINKA.

Pridružite se Sizifu u borbi za pravopis u trećoj knjizi popularnog serijala 100 Sizifovih pravopisnih pravila Bojana Jokanovića! Uz duhovito ilustrovane pravopisne greške, knjiga će vam pomoći da rešite još jezičkih nedoumica i naučite pravopisnu normu, i to na kreativan i lak način. Postanite šampioni u poznavanju pravopisa!

Povezana vest:  Narodno pozorište u Beogradu otkazuje sve zakazane predstave i aktivnosti u periodu od 8. do 14. maja

1000 mega mozgalica je zbirka izuzetno zanimljivih zadataka za decu koji će im zaokupiti pažnju. Na zabavan i kreativan način deca će razvijati svoje intelektualne sposobnosti i učiće da budu istrajna u svemu što rade.

Istorija nije ni dosadna ni naporna. U to će vas uveriti Atlas istorije uzbudljivom istorijskom pričom, od antičke Grčke, preko Ruskog carstva i Otomanske imperije, do neverovatnih savremenih otkrića, a sve to uz mnogo dosetki, humora i zanimljivih činjenica. U ovoj avanturi upoznaćete mnoge vladare, naučnike, umetnike, astronaute i gusare. Zakoračite u petnaest neverovatnih civilizacija!

Atlas mitova je edukativna knjiga i predstavlja odličan uvod u neke od najzanimljivih kultura sveta. Svaki odeljak ima sopstvenu mapu na kojoj su predstavljeni i ilustrovani najvažniji bogovi, heroji, fantastična bića. Dok budete putovali svetom, upoznaćete nezaboravna božanstva, čudovišta, junake, varalice i fantastična bića.

Povezana vest:  Poziv za novu generaciju programa „Mladi pozorišni eksperti”

Šta je manje od ćelije? Da li su rebra savitljiva? Zašto su zubi različitog oblika? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće vam Dečja encikolopedija: Ljudsko telo. U ovoj zanimljivoj knjizi pronaći ćete neverovatne fotografije, ilustracije i zapanjujuće činjenice koje će vam pomoći da odgovorite na sva pitanja o ljudskom telu.

Otisnite se na epsko putovanje od početka svemira, preko nastanka prvih živih bića i civilizacija, sve do modernog sveta i otkrijte neverovatnu naučnu priču o istoriji svega. Koliko je star svemir? Šta se desilo s dinosaurima? Kada su ljudi otkrili vatru? Knjiga Istorija apsolutno svega je obogaćena zanimljivim ilustracijama, tabelama, mapama, i idealan je poklon za male radoznalce.

Povezana vest:  Od srede u prodaji uvod u fantastičnu sagu našeg doba „Svet leda i vatre" Džordža R. R. Martina

Knjiga Izuzetni naučnici nudi vam pregršt zanimljivih informacija o životima četvorice poznatih naučnika. Čitajte o neverovatnoj hrabrosti Stivena Hokinga, izumima Galilea Galileja, genijalnoj osobenosti Alberta Ajnštajna i putovanjima Čarlsa Darvina. U njihovim otkrićima, koja su promenila svet, zasigurno ćete naći inspiraciju za velika dela.

U knjizi Sveznalice: Zašto i kako? naći ćete odgovore na pitanja koja svakodnevno postavljate! Zašto pingvinima nikad nije hladno? Kako se biljke hrane? Zašto su Egipćani gradili piramide? Uz 700 pitanja i odgovora, divne ilustracije, shematske prikaze i neobične primere otkrijte zanimljive činjenice o nauci, ljudskom telu, prirodi, životinjama, istoriji i mnogo čemu drugom.

* Akcija traje od 19. avgusta do 1. septembra samo na sajtu VULKANCIC.RS.
** Popust se odnosi na odabrana dečja izdanja.