Superodelo je satkano od dve stvari: dobrote i mašte. Srećom, Marvin ima i jedno i drugo. Upoznajte novog superheroja u gradu! Marv i megarobot, roman o dečaku koji ostvaruje svoj san i postaje superheroj, dostupan je na sajtu vulkancic.rs.

Marvin je običan dečak koji voli da provodi vreme sa svojim dedom, čita stripove i pravi naučne eksperimente. Bliži se završetak osnovne škole i on je veoma uzbuđen što radi na projektu za školski sajam nauke sa svojim najboljim prijateljem Džoom. Ali sve se menja kada otkrije misteriozno odelo superheroja skriveno na tavanu.

Povezana vest:  Fascinantna biografija žene koja je obeležila epohu - "Kraljica" Metjua Denisona u prodaji od 5. oktobra

Prošlo je dosta vremena otkad je svetu poslednji put bio potreban heroj, ali kada se pojavi opasni megarobot, Marvinov deda će svom unuku predati superodelo i robota po imenu Piksel. Da li će Marvin biti dovoljno hrabar da upotrebi svoju moć u odelu superheroja – da postane veliki i čudesni superheroj Marv?

Kako bi zaštitio svoje prijatelje, Marvin mora da nauči da veruje u sebe i svoje moći. Samo tako će postati Marv – neverovatni i nezaustavljivi superheroj.

Povezana vest:  Novi roman Trejsi Ševalije "Plodovi na vetru" u prodaji od petka

Roman Marv i megarobot potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.