Nakon punih šest godina, 16. novembra stiže u MTS Dvoranu sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala. 

Njegov nastup 2015.godine je bio veoma uspešan, a od tada je svoju popularnost širom sveta produbio putem tri Netflix specijala.

Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom, što su mu, uz njegov jedinstveni humor, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Conanom O’Brienom. Britanski Guardian ga je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta, tako da se Carr može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

Povezana vest:  Besplatni programi u muzejima od 9. do 18. maja

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa” a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora. Njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

Nastup 16.novembra u beogradskoj MTS Dvorani počinje u 20:00 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina.

Povezana vest:  Dogvil - idealni grad

Ulaznice se mogu naći na blagajni MTS Dvorane i preko Tickets.rs