Spektakularni „MAGIČNI VARIJETE“ biće održan 26. marta u mts Dvorani. U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji, Beogradu, ali i na sceni mts Dvorane odigrati prvi put, nastupiće akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, donoseći Beograđanima pravo osveženje iz sveta magije i obećavajući pravi spektakl, u kakvom do sada nisu imali prilike da uživaju.

Gosti Beograda biće Maxim Goldstain mađionicčr iz Rusije, Tamia gimnastičarka i vrhunski akrobata, Vladimir Mikek-MAGIC- najpriznatiji najpoznatiji slovenački mađioničar, Marco Zoppi i Rolanda profesionalci u pravljenju nezamislivo velikih balona od sapunice i Igor Trifunov, srpski mađioničar vrhunskog renomea kako u zemlji tako i u inostranstvu.

MAXIM GOLDSTAIN ruski mađioničar, čak tri puta bio je pobednik mađioničarskih šampionata u Rusiji i osvajač je brojnih nagrada u inostranstvu. Njegova jedinsvena tačka sa lepezama je kombinacija virtuoznosti i elegancije koja nas na magičan nacin uvodi u misteriozni svet Dalekog istoka.

TAMIA dolazi iz Slovenije, a počela je od jazz baleta, da bi posle nastavila svoju karijeru sve do ritmičke gimnastike, kojom se bavila 15 godina. Postaje član Slovenačkog nacionalnog tima, da bi 2018 godine otkrila svoju novu veliku ljubav: cirkuske discipline koje se dogadjaju u vazduhu. U početku je to bio hobi, ali ubrzo postaje profesija. Tako je u Slovenačkom super talentu, osvojila drugo mesto! Možete je videti na najraznovrsnijim događajima kao autora i izvođaca uzbudljivih tačaka, na TV nastupima, muzičkim spotovima, kompanijskim proslavama,festivalima, a sada i kod nas u magicnom varijeteu.

Povezana vest:  Premijera nove predstave Neše Bridžisa u Areni Cineplex 16. juna

VLADIMIR MIKEK-MAGIC je najpriznatiji i najpoznatiji slovenački mađioničar. Osvajao je brojne nagrade širom sveta, od kojih je najznačajnija: treće mesto na Svetskom prvenstvu mađionicara u Lozani 1991.Tako postaje poznat i van granica svoje zemlje i počinje da putuje po celom svetu, gde nastupa i drži seminare. Osnovao je klub mađioničarskih umetnika: Magic studio Maribor,uredjivao bilten Magični svet,a od 1993. organizuje međunarodni kongres magičnih umetnika MAGIBOR, koji ima veliki značaj za razvoj ove umetnosti u regionu i šire. Pored ovoga,sarađuje na brojnim projektima slovenačke televizije, pozorišta..učestvuje na festivalima ne samo kao izvođač nago i kao Master of Ceremonz (MC), odnosno voditelj.

Povezana vest:  „Kad jaganjci utihnu” Tomasa Harisa u prodaji

MARCO ZOPPI AND ROLANDA- Marko je jos kao osmogodišnjak bio zainteresovan za mađioničarstvo, ali se takođ e bavio hemijom.Pronašao je svoju formulu sapunice koja mu je omogućila da pravi neverovatne oblike od balončića i ubrzo počinje da izvodi tačku koja svojom virtuoznošćc postaje prava umetnost. Upoznavši Rolandu 2011. godine, kompletirao je svoju magičnu avanturu, napravivši veliki šou koji nazivaju „BUBBLES REVOLUTION“I koji izvode na prestižnim scenama po celom svetu. Deo tog spektakla videćete i u našem Magičnom Varijeteu.

ŽONGLERI BENOO I MAKS -Dva multitalentovana žonglera. Pored gostovanja u najpoznatijim cirkusima u Evropi kao što su Circus Knie, Roncalli i FlicFlac ili Vintergarten Variete u Berlinu, već su nastupali za brojne velike kompanije širom sveta. Benno & Maks su poznati po društvenim mrežama ili svojim međunarodnim TV nastupima u Francuskoj, Japanu, Kini, Alžiru i mnogim drugim zemljama. Oni su svetski šampioni u Diabolo Artistics-u , a nosioci su brojnih nagrada u ovim disciplinama. Benno & Maks su izmislili potpuno novi žanr sa ovim programom: “ Akciona komedija! Dvoje novajlija u komediji na putu ka vrhu“.

Povezana vest:  Radionica Četa Vokera u Pozorištu na Terazijama

IGOR TRIFUNOV jedan je od najuspesnijih srpskih madjioničara I iluzionista srednje generacije. Još od detinjstva je zainteresovan za tajne magične umetnosti.Profesionalno se bavi ovim poslom od početka 2000 te. Osvojio je niz prestižnih domaćih I internacionalnih nagrada. Autor je porodičnog spektakla: Igorov magični sou, koji se igra od 2010. godine,kao I iluzionistikog programa:“Iluzija ili stvarnost“(2013). Široj javnosti je postao poznat po TV serijalu: „Ulična magija“

Posle osvojenog 4 mesta na svetskom prvenstvu madjionicara u Riminiju (2015), započinje novo poglavlje u karijeri. Svoju orginalnu tačku sa flašama (bottle act), po čemu ga prepoznaju madjionicarski krugovi, prikazuje na brojnim festivalima i televizijama širom sveta (uključujući i le plus grand cabaret). Ovu tačku će premijerno izvesti i u mts Dvorani 26. marta.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA TICKETS.RS