Lagunina knjižara „Slobodan Selenić“ u Beogradu na novoj adresi, Terazije 4, je veoma brzo postala omiljeno mesto svih ljubitelja književnosti, koji u njoj pronalaze najveći izbor domaćih i svetskih hitova, bogat gift program, kao i sve one sitnice koje upotpunjuju čitalački ugođaj. Knjižara na Terazijama slavi rođendan 13. i 14. februara – ali mi poklanjamo!

Povezana vest:  Vudi Alen režira Pučinijevu operu, u glavnoj roli Domingo

Tokom slavljeničkih dana, osim uobičajenih članskih popusta (10, 15, 20%), kao i količinskog popusta za kupovinu tri ili više naslova od 10%, omogućen je dodatni popust od 15% na ceo asortiman. Takođe, svi posetioci će besplatno moći da se učlane u Klub čitalaca, a pripremili smo i sjajne poklone uz svaku kupovinu.

Dodatni popust se ne može kombinovati sa tekućim akcijama i popustima u knjižari.

Povezana vest:  Izložba crteža Vesne Čipčić u BDP-u

Rođendan ne bi bio potpun bez dragih gostiju, pa će se tako autorka Mirjana Bobić Mojsilović pridružiti proslavi i družiti sa čitaocima u utorak 14. februara od 14 sati. Posetioci mogu da očekuju dobre priče, lepe stihove i sjajan provod!

Preporučujemo naslove domaće i svetske književnosti: putopis „Na mapi utopije“ Branka Anđića, knjigu Mirka Demića „Ruža pod ledom“, dramu Rejčel Kapelke-Dejl „Balerine“, treći deo popularnog manga serijala „Laku noć, Punpune“ i mnoge druge.

Povezana vest:  Tajanstveni roman koji pomera granice realnosti: Kad ljubav pobedi vreme

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju zajedno proslavimo rođendan Lagunine knjižare na Terazijama!