Uzbudljiva avantura ili bezvremenski klasik?

Do 26. februara iskoristite akciju na sajtu vulkancic.rs kojom su obuhvaćeni svi dečji romani! Uz redovni popust od 15% odobravamo dodatnih 15%, a kupovinom tri ili više knjiga ostvarujete još 10% popusta! Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Poklonite vašim mališanima nezaboravnu avanturu sa fantastičnim Tea sisterkama, jedinstvenom Isidorom Mun, omiljenim Džeronimom Stiltonom, nestašnom Mirabel, superherojem Marvom, neustrašivim Dogmenom, hrabrom Amari, pričljivim Džonijem, čuvenom Tajnom sedmorkom. Potražite dela iz edicija Za zlatnu medalju i Klasici svetske književnosti za decu, koje čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih dečjih pisaca: Crni LepotanKnjiga o džungliLesi se vraća kućiČarobnjak iz Oza

Povezana vest:  „Udario me pubertet u glavu“ Roberta Takariča u prodaji od 20. oktobra

U uzbudljivoj avanturi Srebrna strela Leva Grosmana najmlađi čitaoci će, zajedno sa glavnim junacima, doći do važnih životnih pouka. Kejt i njen mlađi brat Tom vode prilično nezanimljive živote. A onda će Kejt za svoj jedanaesti rođendan od ujaka dobiti neverovatan poklon – pravu-pravcatu parnu lokomotivu! Premda Kejtini i Tomovi roditelji žele da je vrate, brat i sestra imaju druge planove – uostalom, kao i Srebrna strela.

Nikola Đuričko vratio se u svet maštovitog dečaka koji obožava da priča priče. Džoni ima pune džepove dogodovština. Džoni ne govori uvek istinu, ali veruje da su njegove priče istinitije od najvećih istina. Zbirka kratkih humorističnih priča Konačno sve dogodovštine jednog Džonijanastala iz mašte izvanrednog Đurička, ima jedan jedini cilj – da na dečjim licima izmami široke osmehe.

Povezana vest:  Jovan Kolundžija i Gudači svetog Đorđa 9. avgusta na Ohridu

Grafički roman Dogmen i Ketkid Dejva Pilkija namenjen je deci koja su uvek spremna za akciju, jer naš neustrašivi junak ne odustaje od borbe protiv zlikovaca koji ugrožavaju mir njegovog grada. Heroj sa pravim nosem za pravdu sada ima pomoćnika, a zajedno imaju zadatak da reše novu misteriju.

Tea sisterke obožavaju da putuju, ali još više vole da rešavaju komplikovane zagonetke i pomažu drugima u nevolji. Spremne su da pomere planine kako bi ostvarile svoj cilj. U romanu Tea sisterke: Koncert od srca Tee Stilton saznaćete zašto su organizovale jedan baš super muzički događaj.

Povezana vest:  Dvanaest godišnjih doba u Kombank dvorani 25. oktobra

Najpoznatiji miš na svetu će vas nasmejati do suza! Novi poduhvat Džeronima Stiltona stigao nam je u još jednoj uzbudljivoj avanturi Čudesna noć sa vilenjacima. Stilton je i dalje na poslu sa sestrom Teom i rođakom Trapolom. Malo magije u redakciju doneli su im Frki i Frka, dva slatka vilenjaka koja će ih povesti na fantastično putovanje do Severnog pola.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 15. do 26. februara samo na sajtu vulkancic.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni svi dečji romani.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.