Nakon 6 godina, više od 50 nastupa na 3 kontinenta i jedne otkazane priredbe zbog „renoviranja bine“ u Subotici, ovaj humorističko-satirično-muzičko-političko-edukativni spektakl stiže kući, u Kesićev rodni grad.

Zašto Priče i pesme? Zato što izvođač priča i peva.

Zašto priredba? Zato što je malo stendap, malo predstava, malo konferencija za medije, malo muzički koncert, malo osnivačka skupština – dakle priredba.

Povezana vest:  Izložba BEOGRADSKI ENFORMEL - kapitalna dela najvažnijih predstavnika ovog pravca u Modernoj galeriji Beograd - od 15. maja do 15. juna 2021.

Zašto je neverovatna? Zato što nijedna priredba nije ista. Svaka je obojena mestom izvođenja, aktuelnim trenutkom i trenutnim raspoloženjem izvođača i svaka je jedinstveni događaj koji će se, u tom obliku, desiti samo tad i nikad više – takoreći ne liči ni na šta.

Politika, seks, penzioneri, Bog, menstruacija, deca, korupcija, kondomi, fudbal, meditacija,  mačke, selebriti status i lake droge samo su neke od tema o kojima Kesić priča i peva.

Povezana vest:  DOĐITE DA ZAJEDNO UNIŠTIMO DNEVNIK!

Spektakl upotpunjuje prateći bend sastavljen od apsolutnih muzičkih careva koji će pokušati da učine podnošljivim Kesićevo osrednje pevanje.