„Pogasite sve i zasijaće život“ Marka Levija, najčitanijeg savremenog francuskog autora na svetu, čije su knjige prodate u preko pedeset miliona primeraka, u novom romanu prepliće sudbine mladog i ranjenog muškarca i ožalošćene žene, i pokazuje nam da prava ljubav ima neverovatnu moć.

Na istoj palubi istog broda na kome je pre dvadeset godina upoznala Đanija, Adela posmatra jednog mladog muškarca. Dok plovi morem da se poslednji put pozdravi sa ljubavlju svog života, oseća da je nešto povezuje sa ovim mladim čovekom. Zato Adela želi da mu priđe, da sazna njegovu priču.

Povezana vest:  „Drugačiji umovi: Oktopod, more i duboko poreklo svesti“ u prodaji

Ispostaviće se da život ponekad pruža drugu šansu. I da ljubav uvek može da nas nauči nečemu novom. Čak i kada izgleda da postoje prepreke, nežna osećanja ih mogu prevazići.

Više od dvadeset godina Mark Levi je najčitaniji francuski pisac širom sveta, a ovim romanom ponovo je dokazao da poseduje recept za savršenu priču.

Povezana vest:  Za turneju Čikaških perverzija u Kanadi i Americi tražila se karta više

„Pogasite sve i zasijaće život“ možete pronaći od petka 25. avgusta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.