U prodaji je dopunjeno izdanje knjige U ime naroda Miodraga Majića, u koju je uvršteno osam novih priča. Prepoznaćete u njima istu poetičku nit kao u prvom izdanju ove knjige, što svedoči o piščevoj doslednosti u načinu literarizacije, odnosno transponovanju stvarnosti u tekst, ali i o ličnoj istrajnosti u ideji da se istina izgovori glasno – u ime naroda.

Zbirka priča U ime naroda objavljena je 2019. godine. U njoj su objedinjeni tekstovi koje je Miodrag Majić pisao i objavljivao na svom internet portalu Blog sudije Majića. Već tada je njegova proza privukla pažnju čitalačke publike, te se može reći da je ova knjiga uvertira za sve ono što će potom uslediti – romani Miodraga Majića danas su među najčitanijima u okviru savremene domaće književne produkcije.

Povezana vest:  U štampi drugo izdanje knjige „Beograđanke" Igora Marojevića

„Za zbirku priča U ime naroda ću uvek biti posebno vezan, imajući na umu da je reč o mom prvom objavljenom proznom delu. Drago mi je što je, nakon nekoliko godina tokom kojih je nije bilo u knjižarama, izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo odlučila da je ponovo objavi sa još osam novih priča. Nadam se da ćemo na ovaj način obradovati i čitaoce koji su u prethodnom periodu izražavali interesovanje za ovim štivom“, izjavio je Majić povodom objavljivanja svoje knjige.

Povezana vest:  Najbolje od srpske satire u knjizi "Srbijo, Bog ti pomogo"

Dopunjeno izdanje knjige U ime naroda Miodraga Majića dostupno je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije