o_zivotu_smrti_i_dorucku_toni_parsons

Laguna vam predstavlja „O životu, smrti i doručku“ Tonija Parsonsa

Izdavačka kuća „Laguna“ koja je srpskim čitacima otkrila Tonija Parsonsa britanskog bestseler pisca i objavila sve njegove romane, upravo je štampala knjigu njegovih eseja „O životu, smrti i doručku“. Kritika je visoko ocenila ovu zbirku eseja jer otkirvaju Parsonsa kao rasnog novinara i „svima postaje jasno zašto je, mnogo pre nego što je postao bestseler pisac, bio nagradjivani novinar“.

Povezana vest:  Trilogija „Pedeset nijansi" - 100 miliona prodatih primeraka i 100 nedelja na top listi

Za čitaoce koji su zavoleli Parsonsa kao pisca romana „Čovek i dečak“, „Čovek i žena“, „Naše nezaboravljene priče“, „Prava porodica“,“Za moju malu“, „Pravi početak“ nova knjiga će biit prijatno iznenadjenje je zadivljujuće iskrena dok govori o životu savremenog muškarca.

Autor je napisao i veoma ličnu knjigu jer objašnjava šta se dogadja u glavi prosečnog pripadnika „jačeg pola“, u njegovom srcu u drugim bitnim delovima njgeovog tela i zašto.

Povezana vest:  Uspešno održana 13. Noć knjige!

Kako Parsons pişse u uvodu,”ova knjiga napisana je za ljude kao što sam ja, za radoznale duše koje su kupile knjigu „Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere“, ali su pročitali samo prvih pedeset stranica.”

Ovo je knjiga koja nudi i savete kao odgovor na pitanje – šta učiniti kad huligani psuju a vi ste s detetom.

Sa nemilosrdnom pronicljivošću Parsons pisee o „instant“ seksu, o seksualnoj tremi i u tome zašto su fudbal i automobili „otišli do djavola“

Povezana vest:  Pijanistkinja Tamara Hadži-Đorđević u Gvarneriusu

Prema Parsonsovom mišljenju kriza srednjeg doba je samo mit, ali veruje da istinska ljubav i boks mogu spasti savremenog muškarca …jer savremeni muškarac je očuvao previše starih navika nego što je dobro za njega – potrebu za lovom, želju za borbom i neodoljivi poriv da prosipa seme.