Kabaretska predstava ČEZNEM DA VAM KAŽEM će u četvrtak 16.novembra od 20 časova u Teatru Vuk doživeti jubilarno 60. izvođenje. Predstava je za godinu i po dana izvođena u 50 gradova u Srbiji i šire.
„Ni u najluđim snovima nisam zamišljao da će nešto što sam napravio „za svoju dušu“ doživeti toliko izvodjenja i da će publika toliko zavoleti ovu našu predstavu. Obišli smo deo ove naše lepe zemlje, ali i gradove u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Stigli smo i do nekih naših enklava na Kosovu i Metohiji i doneli ljudima radost, emociju i iskrenost. Mislim da je to ono što našu predstavu čini jedinstvenom. Ljudi se poistovete sa nama, shvataju da imamo iste radosti i iste boli. Prepoznaju se u našim pričama i kako kažu dožive pravi rolerkoster emocija za ta dva sata.“ – kaže Milorad Damjanović, autor predstave.
U Teatru Vuk karte za 16.novembar su rasprodate, ali novo igranje u prestonici zakazano je za 25.decembar. U međuvremenu ova vesela ekipa glumaca gostovaće u Obrenovcu, Belom Manastiru u Republici Hrvatskoj, u Novom Sadu u SNP-u, Bijeljini, Smederevu i Šapcu.
Autor predstave ČEZNEM DA VAM KAŽEM je Milorad Damjanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, a pored njega svoje intimne i emotivne priče kroz stihove i muziku ispričaće vam i otpevati glumci Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Stevan Piale, Iva Štrljić, sopran opere Narodnog pozorišta Nataša Radovanović i pijanista Pavle Joksimović.
Povezana vest:  Jern Utkilen dobitnik nagrade Underground Spirit 19. Festivala evropskog filma Palić