Vulkan izdavaštvo objavilo je roman koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa Tokio, zauvek, autorke Emiko Džin.

U središtu priče je Izumi Tanaka – ili jednostavno Izi – koja živi životom obične tinejdžerke u malom gradu na severu Kalifornije, sve do dana kada otkrije da je njen otac ni manje ni više nego prestolonaslednik Japana.

Povezana vest:  Novi doživljaj klasične muzike-počinje “Hypercube” koncertna sezona

U vrtlogu emocija, Izi putuje u Japan da konačno upozna oca i otkrije zemlju o kojoj je oduvek sanjala. Međutim, shvata da život princeze ne čine samo balske haljine i tijare. Tu su i prepredeni rođaci, nemilosrdni novinari, mrzovoljni (i neverovatno privlačni) telohranitelj bez kojeg ne može ni korak da napravi, ali i vekovima stare tradicije i običaji koje treba da nauči praktično preko noći.

Povezana vest:  "Tajne priče" Mirjane Novaković u prodaji od četvrtka

Izi će se ubrzo naći između dva sveta, između dve verzije sebe. Moraće da dokaže da može da se nosi sa svim izazovima: da li će se slomiti pod teretom krune ili će živeti srećno do kraja života kao u bajci?

„Izumin odlučni duh i karakter raznežiće čitaoce. Zabavno iskustvo kome će čitaoci hteti da se vraćaju iznova i iznova.“ – Kirkus Reviews

Pre nego što je postala književnica, Emiko Džin je bila entomolog, učiteljica, pravila je sveće i radila u cvećari.

Povezana vest:  Guitar Art Festival pokreće nov projekat pod nazivom Guitar Art Circle koncertom Bojane Brajović i Borisa Nikčevića – duo gitara i flauta iz Crne Gore

Tokio, zauvek – jedna od onih knjiga koje nas podsećaju na prvu ljubav, dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.